Ana SayfaKimdirCansu Taşkın kimdir?

İlgili Postlar

Cansu Taşkın kimdir?

Sosyal Medya üzerinde paylaştığı fotoğraflarla gündemde olan Cansu Taşkın kimdir? Cansu Taşkın nerede ve ne zaman dünyaya geldi, bir anda nasıl ünlü oldu? Detayları ile birlikte Cansu Taşkın kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Cansu Taşkın nerede doğmuştur? Cansu Taşkın aslen nereli?

Cansu Taşkın İstanbul da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbulludur.

İstanbullu ünlüler

Cansu Taşkın şuan kaç yaşında? Cansu Taşkın hangi burç?

Cansu Taşkın şuan 26 yaşında ve Akrep burcudur.

Cansu Taşkın kimdir?

Cansu Taşkın, sosyal paylaşım sitesi olan Instagram’da incecik beli ve dikkat çeken kusursuz vücudu ile popüler oldu. Taşkın, kısa sürede 90-58-92 vücut ölçüleri ile Instagram’ın en ince belli kızı unvanını almayı başardı. Cansu Taşkın, 15 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Besteci Metin Özülkü, Cansu Taşkın’ın dayısıdır.

İstanbul Beylikdüzü’nde annesi ve kız kardeşi ile birlikte yaşıyor. Cansu Taşkın, 16 yaşında İzmir Fuarında podyuma çıkarak modellik hayatına adım attı. 17 yaşındayken dünya modellik yarışmasına katıldı ve bu yarışmada dördüncü seçilmeyi başardı. Modellik hayatına devam eden Cansu Taşkın birçok modacı ile çalıştı ve Türkiye’de birçok defilede podyuma çıktı.

Modellik kariyeri ile ilgili hayallerini dile getiren Taşkın, “Modelliğe İtalya’nın Milano Şehrinde devam etmek en büyük hayalim.” diyordu. 2011 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılmış, ancak birinci seçilemeyince ağlayarak isyan etmişti.

2012 yılında Idol Of Models yarışmasına katılmış ve ikinci seçilmeyi başarmıştı. Cansu Taşkın, 2010 yılında “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde rol alarak oyunculuk hayatına adım atmıştır. Bu dizide Engin Akyürek’in sevgilisi rolünde oynamıştır.

Bazı sinem filmi ve televizyon dizilerinde rol alarak oyunculuk yapan Cansu Taşkın, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek yarışmasına da katılmıştı. Cansu Taşkın’ın son olarak rol aldığı sinem filmi, ülkede yaşanan terör olaylarından dolayı bir ay süre ile ertelenmişti.

Cansu Taşkın’ın dizileri ve filmleri

2015 – Cennet Yolu (TV Dizisi)

2015 – Bambaşka (Sinema Filmi)

2013 – Qüfür (Fatma) (Sinema Filmi)

2010 – Fatmagül’ün Suçu Ne? (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler