Ana SayfaKimdirFulin kimdir?

İlgili Postlar

Fulin kimdir?

Fulin kimdir? Tam ismi nedir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir? Ne iş yapıyor? Nasıl ünlü oldu? Kariyerinde hangi çalışmaları gerçekleştirdi? Detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Fulin kimdir? Tam ismi nedir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir?

Herkesin Fulin olarak tanıdığı ünlü şarkıcının tam ismi, Fulin Şingirik’tir. Fulin Şingirik, 1 Ocak 1985 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Aslen Adanalıdır. Oğlak burcudur.

Şimdilerde müzik dünyasının sevilen isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Fulin, müziğe küçük yaşlarda ilgi duymaya başladı. Bunun yanı sıra bale eğitimine de küçük yaşlarda başladı.

Fulin, Adana Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü mezunudur. Üniversitenin ardından İstanbul’a gitti. Burada moda tasarım okusu.Bu dönemde kendine ait bazı tasarımlar yaptı. Ardından, yüksek lisans eğitim için İstanbul Tıp Fakültesi’nde Farmakoloji Bölümü’nde okudu. Bu sırada, bir yandan da sözler yazmış ve besteler yaptı.

Fulin’in kariyeri ve şarkıları

Müzik dünyasına giriş yapmaya karar veren Fulin, Emrah Karaduman ile tanışmasının ardından, 2014 yılında “Firardayım” ve “İçinden Oku” isimli şarkıları ile sektöre ilk adımını attı. Fulin, hızlı bir çıkış yakladı.

Müzik dünyasında başarı basamaklarını hızla tırmanan Fulin, 2015 yılında “Keyf-i Halik” isimli albümünü yayınladı. Bu albüm tanınmasında daha da etkili oldu.

2016 yılında yeni bir şarkı ile yükselişe kalkmak isteyen Fulin, “Süper Kahraman” isimli şarkısı ile büyük bir başarı elde etti.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler