Ana SayfaDedikoduAdriana Lima eski sevgilisini evina aldı dedikodularını açıkladı: O adam eşcinsel

İlgili Postlar

Adriana Lima eski sevgilisini evina aldı dedikodularını açıkladı: O adam eşcinsel

Adriana Lima, dün gün boyunca konuşulan eski sevgilisini evine aldı, Metin Hara’yı aldattı dedikodularına açıklık getirdi. Lima, “Metin’e sadakatim sonsuz. Yanımdaki adam eşcinsel arkadaşım.” dedi. İşte detaylar…

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara, ilişkileri için söylenen “Aşkları bu yaza damgasını vurdu.” sözünün hakkını veriyor. Yaz başından beri gündemden bir an olsun düşmeyen iki sevgilisi, bu kez Adriana Lima’nın ihaneti iddiaları ile gündeme geldi.

Eski sevgilisini evine aldı denilmişti

Önceki gün New York’taki evinde eski sevgilisi olduğu iddia edilen Yunanlı boksör Miltiadis Kastanis’i konuk olarak ağırlayan Adriana Lima, Yunanlı boksör ile birlikte çekilmiş fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaşmıştı. İşte ne olduysa bundan sonra oldu.

Adriana Lima Metin Hara’yı aldattı mı?

Adriana Lima’nın kısa sürede çok sayıda beğeni alan fotoğrafı, kısa süre sonra yayından kaldırıldı. Bunun Metin Hara’nın kıskançlığından dolayı olduğu söylendi. Aslında Lima, kısa sürede dedikoduların ayyuka çıkmasından dolayı rahatsızlık hissedince fotoğrafı silmişti. Konu hakkında açıklama yapan güzel model, yanındaki Miltiadis Kastanis’in eski sevgilisi değil, eşcinsel bir arkadaşı olduğunu açıkladı.

Adriana Lima, bugün Instagram’ı ‘hakikat platformu’ olarak kullandığını ifade ederek şunları yazdı: “Aşkım Metin’e sadakatim hakkında dönen dedikoduları duydum. Evet, aşkım dedim. Yanımdaki adam eşcinsel arkadaşım @mkastanis (Miltiadis Kastanis). Evet eşcinsel ve ailemin bir parçası dedim. Türkiye’ye aşık olma nedenim, bu ülkeden ve insanlarından çok fazla sevgi gördüğümü hissetmemdi. Rica ediyorum benim ve Metin’in özel hayatına saygı gösterin ve sahte haber yapmayı bırakın. Bu, Metin ve ben çıkmaya başladığımızdan bu yana sürüyor. Sizden ricam mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz. Bu ülkeye sevgime gelince, hiçbir değişiklik olmadı. Anlayışınız için teşekkür ederim. Hepinizi tüm kalbimle seviyorum ve Türkiye’ye dönmek için sabırsızlanıyorum.”

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima’nın samimi dille yazdığı bu açıklaması, Metin Hara ile olan ilişkisi hakkında yapılan dedikoduların da önünü kesmiş oldu. Lima, Türk yazara çok aşık olduğunu ve ona karşı sadakatinin sonsuz olduğunu ifade etti.

Metin Hara kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler