Ana SayfaKimdirMetin Hara Kimdir?

İlgili Postlar

Metin Hara Kimdir?

Ünlü model Adriana Lima’nın Türk yazar sevgilisi Metin Hara kimdir? “Aşkın İstilası” kitaplarının ünlü yazarı Metin Hara kimdir?

14 Haziran 1982 tarihinde, İstanbul’da dünyaya gelen Metin Hara, Üsküdar Amerikan Kolejinde orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra yine İstanbul’da yüksek öğrenimine devam etmiştir. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünden mezun olmuştur. Üniversite hayatı boyunca geçimini sağlamak için reklam oyunculuğu yapmış, birçok ulusal ve global markanın ülkemizde ve yurt dışındaki tanıtım departmanında yer almıştır.

Metin Hara’nın Mesleği ve Çalışmaları

Metin Hara; üniversiteden sonra kendini geliştirerek, profesyonel anlamda enerji ile tedavi çalışmaları yapmaya başladı. İnsan sağlığına olan “bütüncül” yaklaşımı ile “tıbben imkansız” görülen tedavileriyle kısa sürede tıp camiasında yankı uyandırdı.

Hara; bir insanın; “hayal gücüne sığmayan yetenekleri, zihnine sığmayan engin bilgisi ve bedenine sonsuz güvenme bilincine sahip olma (bütüncül) felsefesiyle” tedavi ettiği yüzlerce insanın hayatını değiştirdi. Uyguladığı tekniklerini de birçok basın-yayın kuruluşu aracılığıyla milyonlara duyurdu.

2000 yılından beri insanların yaşamlarını dönüştürebilmesi için ağır hastalıkları olan insanlara seminerler ve bireysel seanslar vermektedir. 2008 yılında “Trusthuman- İnsana güven“projesiyle verdiği bireysel seanslar ve toplu seminerler ile insanların hayatlarındaki kişisel gelişim ve dönüşümlerinde çığır açmıştır.

2007 yılında gösterime giren “Dinle Neyden” adlı filmin başrolünde yer almış ve 2008’de Uluslararası Ankara Film Festivalinde En İyi Genç Yetenek Ödülüne layık görülmüştür.

2014 yılında; “Aşkın İstilası” üçlemesinin 1. kitabı olan “Yol” adlı kitabı, yayımlandığı ilk 3 ayda 100 binin üzerinde satmıştır. Bu kitabıyla, yaklaşık 8 ay boyunca bestseller listelerinde kalmıştır.

Metin Hara; yazarlık, oyunculuk, kişisel gelişim-dönüşüm-bio enerji uzmanlığı yanında yardımseverliği ile tanınmaktadır. Birçok çevre ve sosyal sorumluluk derneğinde üye olup aynı zamanda Kansersiz Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesidir.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler