Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş fenalaştı!

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş fenalaştı!

Bodrumda tatil yapan ünlü modacı Nur Yerlitaş, dün akşam saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Bodrumda kaldırıldığı hastaneden sevenleri olumlu bir gelişme bekliyorlar.

TV8 ekranlarında stil yarışmasında jüri olarak sıkça görmeye alışkın olduğumuz fakat jüri üyeliğini bırakan Nur Yerlitaş; enerjisiyle izleyenleri ve yarışmacıları bolca güldüren başarılı modacı sevenlerini korkuttu. Bodrumda tatil yaparken aniden fenalaşan modacı Yerlitaş’ın durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Edinilen bilgiler…

Nur Yerlitaş’ın yakın çevresinde edinilen bilgiye göre ünlü modacının zatürre olduğu söyleniyor. Şuan Bodrum’da bir hastanede yatan ve orada kalmaya devam edecek olan modacı Yerlitaş’ın müşahide altında olduğu öğrenildi.

Stil yarışmasında adını geniş kitlelere duyuran modacı Nur Yerlitaş’ın hayranlarının aklına geçen sene yakalandığı kanser geldi. Sevenlerinin duaları ile sosyal medyadan verdiği desteklerinde Nur Yerlitaş’ın hastalığını atlatmasında büyük katkısı olduğunu dile getirdiği günler zihinlerde canlandı.

“Pnömoni”

Tıp dilinde pnömoni olarak adlandırılan yani zatürreye yakalanan Nur Yerlitaş’ın rahatsızlığı akciğer dokusunun iltihaplanmasındır. Bakteriler başta olmak üzere çeşitli mikroorganizmalara bağlı meydana gelen bir rahatsızlıktır.

Herhangi bir açıklama yapılmadı.

Halk arasında zatürre olarak bilinen hastalığa yakalanan ve Bodum’da aniden fenalaşarak kaldırılan Nur Yerlitaş’ın kaldırıldığı hastane yönetiminden sağlık durumuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Hayranları sosyal medya üzerinden Yerlitaş’a destek vermeye devam ediyor. Ünlü modacının sağlık durumu geçen sene geçirdiği rahatsızlık kadar ciddi olmamakla birlikte ciddiyetini hala koruyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler