Ana SayfaDedikoduMustafa Ceceli Soruları Duyunca Kaçtı

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli Soruları Duyunca Kaçtı

Mustafa Ceceli  Soruları Duyunca Kaçtı

Şarkıcı Mustafa Ceceli ve geçen mayıs ayında evlendiği eşi Selin İmer, önceki akşam Ulus Sunset’te yemek yedi. Yemek sonrası kapıda arkadaşlarıyla vedalaşan Mustafa Ceceli ve Selin İmer, mekandan el ele ayrıldı. Hamilelik haberleriyle gündeme gelen Selin İmer, bu yönde gelen sorular karşısında sessizliğini korudu.

Sorulardan kaçarak hızla kapıda bekleyen Aston Martin marka son model araçlarına binen çift, trafiğin kilitlenmesine neden oldu. Diğer araç sürücüleri kornalarına basarak Ceceli’ye tepki gösterirken ünlü şarkıcı gaza basarak oradan uzaklaştı.

2,5 MİLYON ÖDEDİ

James Bond filmlerinin efsane aracı, Mustafa Ceceli’nin de aklını çeldi. Şarkıcı geçtiğimiz ay, hayallerini süsleyen Aston Martin DB11’in sahibi oldu. Ceceli bu hayalini gerçekleştirmek için 640 bin euro yani yaklaşık 2.5 milyon lira ödedi.

Mustafa Ceceli’nin eşi Selin İmer ise geçtiğimiz günlerde arkadaşı Hande Acar’ı evinde ziyaret etti. Selin İmer, birlikte çektirdikleri fotoğrafta arkada duran Hermes marka çantayı göstermeyi de ihmal etmedi.

FİYATI 31 BİN 800 TL

Dünyaca ünlü Fransız markası Hermes’e ait bu çanta 31 bin 800 TL. Mustafa Ceceli’nin eşinden boşanıp Selin İmer ile evlenmesi bu yaza damga vuran magazin olaylarının başında geliyordu.

Selin İmer, evlendikten sonra kilo almış, ancak daha sonra oldukça fit halini göseren fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşması dikkatlerden kaçmamıştı.

Mustafa Ceceli oğlu Arın’ın annesi Sinem Gedik’ten Mayıs ayında boşanmıştı. Ceceli oğlunun annesinden ayrıldıktan sadece 2 ay sonra 10 Temmuz’da Selin İmer ile nikah masasına oturmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler