Ana SayfaDedikoduMustafa Ceceli ilk kez konuştu: Evliliğimizin tadını çıkarıyoruz

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli ilk kez konuştu: Evliliğimizin tadını çıkarıyoruz

Dokuz yıllık eşi ve çocuğunun annesi Sinem Gedik’ten boşanmasının ardından beş gün sonra sosyetik güzel Selin İmer ile evleneceğini açıklayan Mustafa Ceceli, düğün sonrası ilk kez konuştu. Ceceli, yapılan eleştirilere karşılık “Çok mutluyuz evliliğimizin tadını çıkarıyoruz.” dedi. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, geçtiğimiz ay dokuz yıllık eşi ve oğlu Arın’ın annesi Sinem Gedik’ten boşanmıştı. ancak, boşanmanın üzerinden beş gün geçtikten sonra sosyetik güzel Selin İmer ile evleneceğini açıklaması ile eleştiri oklarını üzerine çekmişti.

Boşanmanın hemen ardından evlilik açıklaması yapması ile sosyal medyada çok eleştirilen sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli, 10 Temmuz’da sosyetik güzel Selin İmer ile gözlerden uzak şekilde yaptıkları bir düğün ile hayatını birleştirdi. Düğün öncesi ya da sonrası herhangi bir açıklama yapmayan Mustafa Ceceli, ilk kez açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde altı yaşındaki oğlu Arın ile birlikte Aqua Florya Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Elindeki alyansı dikkat çeken şarkıcı Mustafa Ceceli, evliliği hakkında açıklama yaptı.

Çok konuşulan ve günlerce hem magazin basınının gündeminden hem de sosyal medya gündeminden düşmeyen evliliği hakkında ilk kez konuşan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, “Selin Hanım ile evliliğime herkes çok tepki verdi. Ben hep sustum. Eleştirilere kulak vermedik. Çünkü hiç kimse gerçekte ne olduğunu bilmiyor. Şu an Selin Hanım ile çok mutluyum. Evliliğimizin tadını çıkarıyoruz.” diye konuştu.

Selin İmer kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler