Ana SayfaKimdirHatice kimdir?

İlgili Postlar

Hatice kimdir?

Yeni klibi için Kilyos sahilinden denize girerek cesur pozlar vermesiyle gündeme oturan ünlü şarkıcı Hatice kimdir? Hatice, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, hayat hikayesi nedir? İşte ünlü şarkıcı Hatice’nin bilinmeyenler ve kendi ağzından hayat hikayesi…
Bugün Doğan Ünlüler

Hatice nerede doğdu? Hatice aslen nereli? Hatice kaç yaşında? Hatice hangi burç? Hatice Kimdir?

Ünlü pop sanatçısı Hatice 6 Aralık 1978 yılında İzmir’in Narlıdere ilçesinde doğdu. Pop müzik sanatçısı Hatice şuan 40 yaşında ve yay burcudur.

İzmirli ünlüler

Hatice Kimdir?

Tam ismi ile Hatice Çarpar ya da sahne ismi ile Hatice, 6 Aralık 1978 yılında İzmir’in Narlıdere ilçesinde dünyaya geldi. Müziğe karşı ilgisi ve yeteneği ailesi tarafından çok küçük yaşlarında keşfedildi. Ailesinin desteği ile öncelerde aile toplantılarında ve düğünlerde şarkı söylemeye başladı. Ardından İner misin Çıkar mısın? isimli yarışma programına katıldı ve müzik dalında birinci seçilerek profesyonel müzik hayatına adım attı. Birbirinden güzel albüm çalışmaları ile müzik kariyerinde başarılı adımlar atan Hatice, hayat hikayesini anlattı.

Müzik Hayatındaki Kariyeri

Hatice: “İzmir Belediyesi’den emekli olan babamda müziğe meraklıymış, hatta bir ara yarım kalan bir de kaset doldurma girişiminde bulunmuş ilk öğrenimimi Narlıdere İlkokulun’da yaptım. Ne var ki daha sonra çeşitli nedenler yüzünden öğrenimime devam edemedim. Müziğe olan aşırı tutkumdan dolayı aile toplantılarında ve düğünlerde sıkça şarkı söyletirlerdi bana ancak bunu bana para karşılığı yapmadım.

Bir süre sonra ailemin geçimine yardımcı olmak için bir firmada sekreterlik yapmaya başladım. Bu arada müzikle birlikte dans etmeyi de çok seviyorum, hatta İzmir’de düzenlenen bir dans yarışmasında birinci oldum. 16 yaşındayken Narlıdere Belediyesi’in düzenlediği Narlıdere Çiçek ve Kültür etkinliklerinde güzellik yarışmasında birinci oldum. Bu yarışmadan sonra mankenlik teklifleri gelmeye başladı. Fakat benim gönlümde yatan aslen müzik olduğu için bu teklifleri kabul etmedim. 1995 yılında İstanbul  geldim ve “iner misin Çıkar mısın” adlı yarışmada müzik dalında iki kez birinci oldum..

Bu birincilikler benim kendime olan güvenimi artırmaya başlamıştı ATV Televizyonunun bana yapmış olduğu teklifle “Çürük Elma” adlı yarışma programının sunuculuğu için yapılan elemelerden 70 kişinin arasında birinci oldum ve programın sunucusu seçildim. Müziğe olan ilgimin daha ağır basmasıyla 1996 yılında eyüp musiki Cemiyeti’ne kayıt oldum ve Nejat Yertut’tan ders aldım kursa 1998 Ekim ayına kadar devam ettim.

Daha sonra bir süre Arif Sağ Müzik Okulu’na devam ettim. Amacım müzikte kalıcı olabilmek ve çok sevdiğim aileme yardımcı olabilmek.”

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler