Ana SayfaKimdirMelisa Şenolsun Kimdir?

İlgili Postlar

Melisa Şenolsun Kimdir?

Umuda Kelepçe Vurulmaz, Kiralık Aşk, Tatlı Küçük Yalancılar ve Nefes dizilerinden tanıdığımız güzel oyuncu Melisa Şenolsun kimdir? Son olarak ünlü giyim markası olan Koton’un yeni kadın reklam yüzü olan ünlü oyuncu Melisa Şenolsun kimdir? Melisa Şenolsun’un hayatı hakkında merak edilenler sizlerle…


Bugün Doğan Ünlüler

Melisa Şenolsun nerede doğmuştur? Melisa Şenolsun aslen nereli?

Melisa Şenolsun İzmir de doğmuştur. İzmirlidir.

Melisa Şenolsun şuan kaç yaşında? Melisa Şenolsun hangi burç?

Güzel oyuncu Melisa Şenolsun şuan 23 yaşında ve terazi burcudur.

Melisa Şenolsun Kimdir?

Melisa Şenolsun, 24 Eylül 1996’da İzmir’de doğmuştur. 1.70 cm boyunda, 59 kilo ve Terazi burcu olan güzel oyuncu, sarı saçlı ve yeşil gözlüdür. Babası gümrük müşaviri, annesi ev hanımıdır. Kendisi gibi oyuncu olan bir ablası, bir de abisi vardır. Efecan Şenolsun’un kız kardeşidir.Kendisi gibi oyuncu olan Mehmet Ozan Dolunay ile aşk yaşamaktadır.

Eğitim ve Kariyer Hayatı

Melisa Şenolsun, İzmir Gelişim Koleji’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim hayatına devam etmiştir.

Oyunculuk hayatına, ablasını örnek alarak tiyatro ile başlamıştır. Henüz 6 yaşındayken, tiyatro oyunlarında roller almaya başlayan güzel oyuncu; lise yıllarında, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosunda çalışmalar yapmıştır. 7 yıl jimnastik ve bale kurslarında eğitim alan genç oyuncunun, en az oyunculuk kadar sporla da iç içe bir hayatı vardır.

Melisa Şenolsun, TV oyunculuğu kariyerine ilk kez 2015 yılında, başrollerini; Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz’in paylaştıkları “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisi ile başlamıştır. 2017 yılında ise başrolünü Mert Yazıcıoğlu ile paylaştıkları “Umuda Kelepçe Vurulmaz” dizisindeki rolü ile daha geniş kitlelerce tanınmış ve popüler olmuştur.

2017 yılında, başrolünü usta oyuncu Çetin Tekindor ile paylaştıkları “Babam” adlı sinema filmiyle, ilk kez beyaz perdeye adım atmıştır.

Rol Aldığı Dizi Filmler

  • 2018 — Nefes Nefese (Rüya)
  • 2017 — Umuda Kelepçe Vurulmaz (Ceren)
  • 2015 — Kiralık Aşk 1. Sezon (Sude)
  • 2015 — Tatlı Küçük Yalancılar (Hande)

Rol Aldığı Sinema Filmleri

  • 2017 — Babam (Feride)

 

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler