Ana SayfaKimdirBeste Kökdemir Kimdir?

İlgili Postlar

Beste Kökdemir Kimdir?

Yazar Metin Hara’nın eski sevgilisi Beste Kökdemir kimdir? Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara’nın önceki sevgilisi Beste Kökdemir kimdir?

Beste Kökdemir, eski sevgilisi yazar Metin Hara’nın, ünlü model Adriana Lima ile aşk yaşaması sonucunda magazin gündemdeki en merak edilen isimlerden birisi oldu. Peki Beste Kökdemir kimdir?

Dizi ve sinema filmi oyuncusu Beste Kökdemir, 29 Ağustos 1993 tarihinde Sinop’ta dünyaya geldi ve üniversiteye yerleşene dek Sinop’ta yaşamıştır.

Güzel oyuncu, Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümünde eğitim görmek için İstanbul’a gelmiştir. Ünlü oyuncu ve fotoğrafçı Ayça Eren; Kökdemir’in fotoğraflarını çekip internette çeşitli sitelerde paylaşmış ve böylelikle Sinoplu güzel, film teklifleri almaya başlamıştır.




Bugün Doğan Ünlüler

Beste Kökdemir’in Film Çalışmaları

Oyuncunun Dizi Filmleri

Çıplak Gerçek (2012-Hazal), Not Defteri(2014-Selin), Poyraz Karayel (2015-2. Sezonunda), Muhteşem Yüzyıl: Kösem (2015-1. Sezonunda- Meleksima Hatun), Tatlı Küçük Yalancılar (2015-Açelya)

2011 yılında yayınlanan”Bir Çocuk Sevdim” adlı TV dizisinde, ilk önce Beste Kökdemir’in oynayacağı kararlaştırılmış fakat vazgeçilmiştir.

2012 yılında ilk kez “Çıplak Gerçek” dizisindeki “Hazal” karakteriyle TV kariyerine adım atmıştır. Bu dizide Yetkin Dikinciler, Derya Alabora ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncularla rol almıştır. Ayrıca bu dizideki jenerik müziği de Beste Kökdemir’e aittir.

2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı TV dizisinde Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Dilan Çiçek Deniz gibi ünlü isimlerle birlikte rol almıştır.

Oyuncunun Sinema Filmleri

Taş/Stone (2017-Suna Rolünde)

Beste Kökdemir; ilk beyaz perde deneyimi olan 2017 yapımı “Taş” filminde; Muhammet Uzuner, Jale Arıkan ve Ahmet Varlı ile baş rolleri paylaşmıştır.

Dans yeteneği de olan Beste Kökdemir; kendine çok güvendiğini ve gelecekteki en büyük hayalinin, Oscar Ödülü almak olduğunu ifade etmektedir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler