teensexonline.com
Ana SayfaKimdirMehmet Ozan Dolunay Kimdir?

İlgili Postlar

Mehmet Ozan Dolunay Kimdir?

Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğu ile herkesin dikkatini üzerine çeken Mehmet Ozan Dolunay. Darısı başımıza dizisi ile Elif Doğan‘la başrolü paylaşmıştı. Peki, Mehmet Ozan Dolunay kimdir? Yakışıklı oyuncu hakkında detaylı bilgi Mehmet Ozan Dolunay kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Mehmet Ozan Dolunay nerede doğmuştur? Mehmet Ozan Dolunay aslen nereli?

Yakışıklı oyuncu Mehmet Ozan Dolunay İstanbul da doğmuştur.Aslen İstanbulludur.

Mehmet Ozan Dolunay şuan kaç yaşında? Mehmet Ozan Dolunay hangi burç?

Mehmet Ozan Dolunay şuan 27 yaşındadır.

Mehmet Ozan Dolunay Kimdir?

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mehmet Ozan Dolunay, Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Kim Milyoner Olmak İster? isimli yarışmada yarışmacı olmasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Ozan Dolunay oyunculuk eğitimi aldıktan sonra  Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile kariyerine ilk adımını atmıştır.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Ozan Dolunay sadece bu dizi ile sınırlı kalmamıştır. Daha sonra Oyunbozan dizisinde rol almıştır ancak bu dizi ilgi görmemesi sebebi ile 3 bölüm sürmüştür. Yüksek Sosyete adlı dizide de rol alan Mehmet Ozan Dolunay’ın en çok dikkat çektiği yapım da bu dizi olmuştur.

2018 yılı yaz sezonuna gelindiğinde Show TV’de yayına başlayan Darısı Başınıza dizisinde rol almıştır. Dizide Elif Doğan, Devrim Yakut, Özgün Karaman, Açelya Topaloğlu, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak gibi isimlerle beraber rol almaktadır.

Mehmet Ozan Dolunay’ın Yer Aldığı Projeler

  • 2018 – Darısı Başımıza
  • 2017 – Lise Devriyesi
  • 2016 – Yüksek Sosyete
  • 2016 – Kiralık Aşk
  • 2016 – Oyunbozan
  • 2015 – Tatlı Küçük Yalancılar

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler