Ana SayfaKimdirTolga Karel kimdir?

İlgili Postlar

Tolga Karel kimdir?

Dominik adasında yaptığı muhteşem bir düğünle Sarah Scotti ile evlenen ve bu haberle magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü oyuncu Tolga Karel kimdir? Tolga Karel kimdir nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, oyunculuk kariyerindeki çalışmaları nelerdir? Tüm detaylar Tolga Karel kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Tolga Karel nerede doğmuştur? Tolga Karel aslen nereli?

Ünlü oyuncu Tolga Karel İstanbul da doğmuştur. Tolga Karel aslen İstanbulludur.

İstanbullu ünlüler

Tolga Karel şuan kaç yaşında? Tolga Karel hangi burç?

Tolga Karel 40 yaşında ve terazi burcudur.

Tolga Karel Kimdir?

Ünlü oyuncu Tolga Karel, 01 Ekim 1978 de İstanbul’da dünyaya geldi. Karel, Gösteri Sanatları-Sinematografi-Drama dallarında eğitim aldı. Sonrasında, Paris Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Ardından da sinema ve tiyatro eleştirmenliği yapaya karar verdi ve yine Paris‘te Yüksek lisans yaptı.

Ayrıca, Ebru Gündeş, Özcan Deniz, Hülya Avşar, Nalan, Ebru Yaşar, Petek Dinçöz, Zeynep Mansur, Hande Yener gibi solistlerin albümlerinde şarkı sözü yazarlığı ve besteciliği yaptı.

Bunun yanı sıra internette çok popüler olan bir müzik kanalında sinema ve tiyatro hakkında haftalık köşe yazıları yazdı. Karel, Bulgaristan’da düzenlenen Best Model of the World yarışmasına katıldı ve bu yarışmada ikinci seçildi. Tolga Karel, 2006 yılında yayınlanmaya başlayan televizyon dizisi Yaprak Dökümü’nde rol aldı ve bu dizi ile adeta yıldızı parladı.

Sonrasında birçok televizyon dizisi ve sinema filminde rol aldı. Ünlü oyuncu, Azerbaycanlı manken Günay Musayeva ile 29 ağustos 2011 de İzmit’te yıldırım nikahı ile evlendi.

Bu evlilikten Cihangir Can isimli bir oğulları dünyaya geldi. Ancak, bir süre sonra evliliğinin üzerinde kara bulutlar dola?maya başladı ve 15 Eylül 2015 tarihinde boşandılar.

Evliliklerinin son bir yılını da ayrı yaşayarak geçirdiler. Tolga Karel, 2014 yılında Survivor yarışmasına katılarak ünlüler takımında oynadı. Ancak, yarışmada şampiyon olamadı.

Tolga Karel’in dizileri

2012 – Kanıt

2011 – 2012 – Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam

2006-2010 – Yaprak Dökümü

2006 – Kabuslar Evi:Karanlıktan Gelenler

2005 – Ödünç Hayat

2000 – Evdeki Yabancı

Tolga Karel’in filmleri

2008 – Cin Geçidi

2007 – Dövme

2001 – Şeytan Çıkmazı

2000 – Aşkın Bedeli

1999 – Gece Şahinleri

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler