Ana SayfaKimdirBensu Soral Kimdir?

İlgili Postlar

Bensu Soral Kimdir?

Önemli yapımlarda başarılı oyunculuğu ile ön plana çıkan güzel oyuncu Bensu Soral Kimdir? Bensu Soral Kaç Yaşında? Bensu Soral Aslen Nereli? Bensu Soral Hangi Burç? Bensu Soral biyografisi yani hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Bensu Soral Kaç Yaşında? Bensu Soral Aslen Nereli? Bensu Soral Hangi Burç?

23 mart 1991 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Bensu Soral aslen Bursalıdır. Şu an 27 yaşında olan güzel oyuncu koç burcudur.

Bensu Soral Kimdir?

Oyuncu Hande Soral’ın kız kardeşi olan Bensu Soral Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü mezunudur. Bir süre modellik ile uğraşan Bensu Soral dizi oyunculuğuna başladıktan sonra mankenliği bırakmış ve tamamen oyunculuğa yönelmiştir. Kendi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral’ı tüm Türkiye tanıyor, ama Bensu’nun bir de erkek kardeşi var:

Vicdan dizisinde gösterdiği oyunculuk performansı ile yapımcıların dikkatini çeken Soral Star TV ekranlarında yayınlanan Başrolünde Beren Saat ve Hülya Avşar gibi isimlerin yer aldığı Kösem dizisinde de oynamıştır.

Onu kariyerinin zirvesine taşıyan ise İçerde dizisi oldu. Başta Çetin Tekindorolmak üzere Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Uğur Yücel gibi isimlerle beraber ana karakterlerden birini canlandıran Bensu Soral, her geçen gün daha da dikkat çeker oldu..

Diziden ayrılışını, ekip arkadaşlarıyla beraber çekilen bu fotoğrafla duyuran ve herkese tek tek teşekkür eden Bensu Soral, şimdilerde bir kozmetik firmasının yüzü olarak reklamlarda boy gösteriyor.

Son olarak Show TV’de yayınlanan Aras Bulut ve Çağatay Ulusoy’un başrolünü paylaştığı İçerde dizisinde oynamaktaydı. Sevgilisi Hakan Baş ile de evlilik yolunda ilerlemekte olan genç oyuncu daha fazla ekranlarda olacağa benziyor..

Bensu Soral dizileri

  • 2012 yılında Yol Ayrımı dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır
  • 2013 yılında Vicdan dizisinde Müge karakterini canlandırmıştır
  • 2014 yılında Boynu Bükükler dizisinde Miray karakterini canlandırmıştır
  • 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı karakterini canlandırmıştır
  • 2016 yılında İçerde dizisinde Melek karakterini canlandırmıştır

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler