Ana SayfaKimdirHayko Cepkin'in Eşi Aslı Kula Kimdir?

İlgili Postlar

Hayko Cepkin’in Eşi Aslı Kula Kimdir?

15 yıldır Hayko Cepkin ile birlikte olan Aslı Kula muradına erdi ve Hayko Cepkin ile nikah masasına oturdu. Peki Aslı Kula Kimdir? Aslı Kula Aslen Nerelidir? Aslı Kula’nın Mesleği Nedir? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Aslı Kula Aslen Nereli?

Aslı Kula Aslen İzmirlidir.

Aslı Kula Kimdir?

Aslı Kula sosyal medya hesabından paylaştığı kedi ve köpekleri ile dikkat çeken bir isimdir. Ünlü şarkıcı Hayko gibi farklı bir tarzı olan birisidir. Cabbar, Pancar ve Leia isimli kedi ve köpekleri ile komik resimler paylaşan Aslı Kula, yaşımını İzmir’de sürdürmektedir. Aslı Kula aynı zamanda koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Anadolu Üniversitesi’nden mezun olan Aslı Kula, bir aikido okulunda çalışmaktadır.

Kusadasi Aikido Okulu’nda çalışan Aslı Kula, marvel filmlerine ve çizgi romanlarına merakı ile bilinmektedir. Aslı Kula Sosyal Medya’dan paylaştığı ilginç ve düşündürücü resimlerle dünyaya ve doğaya karşı sorumluluğunu göstermektedir. İnsanoğlunun doğaya verdiği zararı düşündürücü bir paylaşımla takipçilerine aktaran Aslı Kula, takipçilerinden tam not almıştır. Sosyal medya hesaplarındanda anlaşılacağı üzere sıkı bir motosiklet kullanıcısıdır.

15 yıldır Hayko Cepkin ile birlikte olan Aslı Kula muradına erdi ve ünlü şarkıcı Hayko Cepkin ile nikah masasına oturdu. 12.08.2018’de muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

Aslı Kula’nın eşi ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Sosyal Medya Hesabından “15 yıllık birlikteliğimizi ailemizin ve dostlarımızın katılımı ile taçlandırdık. Çok güldük çok eğlendik. Mutluluğumuza ortak olan herkese sonsuz teşekkürler” açıklamasında bulundu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler