Ana SayfaKimdirBüşra Develi Kimdir?

İlgili Postlar

Büşra Develi Kimdir?

Türkiye’de özellikle oyunculuk kariyerinin başlarında olan Büşra Develi, son olarak yer aldığı Fi dizisi ile oldukça dikkat çekti. Sadece Puhu TV’de yayınlanan ve internet üzerinden izlenebilen yapısıyla dikkat çeken dizide, Büşra Develi çok önemli bir projede yer alarak oyunculuk alanında da önemli bir başarı gösterdi. Peki Büşra Develi kimdir?


Bugün Doğan Ünlüler

Büşra Develi Kaç Yaşında?

Güzelliği ve oyunculuktaki başarısıyla önümüzdeki yılların en çok konuşulacak isimlerinden birisi olarak gösterilen Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 doğumlu.

Büşra Develi Kimdir?

Genç olmasına karşın kısa süre içerisinde sinema ve film sektöründe yer almayı başaran Büşra Develi, İzmit’te doğdu. 4 kardeş olarak dünyaya gelen Büşra Develi, aile bağları güçlü ve ailesine oldukça düşkün birisi. Eğitimini Antalya’da tamamlayan ve daha sonrasında hayallerini gerçekleştirmek adına İstanbul’a gelen Büşra Develi, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro Anasanat Dalı’nı kazandı. Özellikle burada eğitime başladıktan sonra hayallerini gerçekleştirebilmek adına pek çok projeye başvuru yapan ve bu projelerde yer almak için çalışan oyuncunun okulunu tamamlayamadığı da biliniyor.

2015 yılında televizyonun en çok sevilen dizilerinden birisi olan Tatlı Küçük Yalancılar ile ilk dizi projesini gerçekleştiren Büşra Develi, burada sergilediği performans sayesinde oldukça beğenildi ve yine diğer projelerin en çok aranan yüzlerinden birisi oldu. İlk dizi projesinde Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Burak Deniz,Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerle ile rol alan Büşra Develi, bu oyuncu kadrosu içerisinde dahi kendisini göstermeyi başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler