Ana SayfaKimdirİşte Benim Stilim Yeni Yarışmacısı Maryam Haeri Kimdir?

İlgili Postlar

İşte Benim Stilim Yeni Yarışmacısı Maryam Haeri Kimdir?

İşte Benim Stilim yarışmasına her hafta yeni yarışmacı katılıyor. Bu sayede pek çok farklı isim yarışmada moda bilgisini gösterme fırsatı elde ediyor. Özellikle son hafta yarışmaya katılan İranlı model ise Maryam Haeri, en dikkat çeken yarışmacılardan bir tanesi oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Maryam Haeri Kimdir?

Yarışmaya katılan ve ilk günden itibaren oldukça iddialı olduğunu şimdiden gösteren yarışmacı, üstelik sosyal medya hesapları üzerinden de binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Model olduğu öğrenilen Maryam Haeri, özellikle sosyal medyada yer alan iddialı fotoğrafları dikkat çekiyor. Dekolteyi seven ve cömert pozlar vermekten sakınmayan Maryam Haeri, ilk günden itibaren yarışmadaki diğer adayların da hedef isimlerinden birisi oldu.

Moda editörü olarak çalışan ve aynı zamanda modellik yapan 33 yaşındaki güzel, ileri yaşta olmasına rağmen hala fiziği ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Bugüne kadar pek çok farklı TV programlarında yer alan ünlü modelin özellikle son yıllarda İstanbul’u sevmesi ile İstanbul’a yerleştiği ve burada yaşamaya başladığı öğrenildi.

Maryam Haeri Dansları Konuşulacak!

Özellikle evlilik programları gibi pek çok farklı programa katılarak Türkiye’de de tanınan model, şimdi İşte Benim Stilim podyumda boy gösterecek. Özellikle moda bilgisini oldukça güvendiğini söyleyen İranlı güzelin ilk günlerde yaptığı tercihler oldukça dikkat çekti. Üstelik sadece giyimiyle değil podyumda yürürken yaptığı danslarıyla da model, önümüzdeki günlerde adından sıklıkla söz ettireceğini de şimdiden göstermiş oldu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler