Ana SayfaKimdirMehmet Günsür Kimdir?

İlgili Postlar

Mehmet Günsür Kimdir?

Türkiye’nin en önemli erkek oyuncularından birisi olarak gösterilen Mehmet Günsür, bugüne kadar çok önemli projelerde yer aldığı gibi özellikle PuHu TV üzerinde yayınlanan Fi dizisi ile de en çok konuşulan isimlerden birisi olmayı başardı.


Bugün Doğan Ünlüler

Mehmet Günsür Ne Zaman Doğdu?

8 Mayıs 1975 İstanbul doğumlu olan Mehmet Günsür, özellikle yurt dışında aldığı eğitimler ile birlikte kariyerine oldukça güçlendirdi. Marmara Üniversitesi’nde reklamcılık bölümü okumasına rağmen bu alanda çalışmayan, müzik ve oyunculuk alanına yönelen oyuncu, müzik grubu ile 4 yıl boyunca pek çok farklı yerde konser verdi.

Sesi ve müzik bilgisi oldukça iyi olan oyuncu, kısa süre içerisinde oyunculuk kariyerine de başladı. Çocukluk dönemlerinde yer aldığı kısa projelerin ardından 25 yaşından itibaren aktif bir şekilde oyunculuk yaşamına başlayan Mehmet Günsür özellikle 1988 yılında TRT’de yayınlanan bir dizide rol aldı.

Mehmet Günsür’ün İlk Dizisi Ne?

Geçmiş Zaman Mimozaları adı verilen dizi ile ilk dizi deneyimini yaşayan oyuncu, daha sonrasında pek çok farklı projede yer alarak bu alanda iddialı hale geldi. Ferzan Özpetek tarafından 1997 yılında çekilen Hamam filmi ise oyuncunun özellikle Türkiye’de tanınması sağlandı. İtalyan tiyatrosunda yer alan ve pek çok farklı ülkede turne yaparak oyunculuk hünerlerini sergilemeyi başaran Günsür, kısa süre içerisinde Türkiye’nin televizyon dizileri ve sinema filmlerinde de en çok izlenen isimlerinden birisi olmayı başardı.

Sakin yapısıyla dikkat çeken oyuncu, bakımlı ve yakışıklılığıyla da oldukça ilgi çekiyor. Sosyal medya hesapları üzerinden aktif bir şekilde hayatı ile ilgili paylaşımlar yapan oyuncu, aynı zamanda kızların da en büyük hayranları arasında.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler