Ana SayfaKimdirBurak Deniz kimdir?

İlgili Postlar

Burak Deniz kimdir?

Rol aldığı projeler de isminden sıkça söz ettiren ve Koton’un yeni erkek reklam yüzü olan ünlü oyuncu Burak Deniz kimdir? Ekranların aranan yüzü Burak Deniz kimdir? haberimizde…

Bugün Doğan Ünlüler

Burak Deniz nerede doğmuştur? Burak Deniz aslen nereli?

Ünlü oyuncu Burak Deniz İstanbul da doğmuştur. Aslen İstanbulludur.

İstanbullu ünlüler

Burak Deniz kaç yaşında? Burak Deniz hangi burç?

Yakışıklı oyuncu şuan 27 yaşında ve başak burcudur.

Burak Deniz kimdir?

Son dönemde yıldızı parlayan genç oyuncunun kariyeri ve özel hayatı ile ilgili bilinmeyenleri sizler için bir araya getirdik. Burak Deniz, 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Anne ve babası o küçükken boşanmıştır.

Burak Deniz Kariyeri

Üniversitede sanat tarihi üzerine lisans eğitimi aldı. Aktif olarak oyunculuk kariyerine 2011 yılında Timur Savcı’nın yapımcılığında ekranlara gelen Kolej Günlüğü isimli Tv dizisi ile başlayan Burak Deniz, dizide Onur karakterine hayat verdi. Dizide Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte oynadı.

2012 yılında Sultan isimli dizide Tarık karakterini canlandıran genç oyuncu, dizide Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Nur Sürer, Settar Tanrışen gibi ünlü isimler ile birlikte oynadı. Daha sonra 2013 yılında yayın hayatına başlayan 2014 yılında ise biten o dönem popüler dizilerden birisi olan Kaçak’ta yer alan Burak Deniz, dizide canlandırdığı Burak Topçuoğlu karakteri ile hayran kitlesini genişletmiştir.

Dizide Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yaımur Tanrısevsin, ınanç Konukçu, Hasan Küçükçetin gibi usta oyuncular ile beraber Kaçak dizisinin ardından 2013 – 2015 yılları arasında bir uyarlama dizisi olan Medcezir’de hayranlarının karşısına çıkan genç oyuncu, dizide Aras karakterine hayat verdi. Dönemin popüler dizisinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya gibi ünlü oyuncular ile oynadı.

Medcezir dizisinin ardından 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar isimli gençlik dizisinde Toprak karakterine hayat veren Burak Deniz, dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadı.

Burak Deniz Dizileri

2011 – Kolej Günlüğü (Onur) (TV Dizisi)

2012 – Sultan (Tarık) (TV Dizisi)

2013 – 2014 – Kaçak (Burak Topçuoğlu) (TV Dizisi)

2015 – Medcezir (Aras) (TV Dizisi)

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Toprak) (TV Dizisi)

2016- Aşk Laftan Anlamaz

2017 – Bizim Hikaye (Barış) (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler