Ana SayfaKimdirDilan Çiçek Deniz Kimdir?

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz kimdir? “Bodrum Masalı” adlı sevilen dizide ‘Su Ergüven’ rolüyle popüler olan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz kimdir? Güneşin Kızları ve Tatlı Küçük Yalancılar dizisinden tanıdığımız genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz kimdir?


Bugün Doğan Ünlüler

Dilan Çiçek Deniz aslen nereli? Dilan Çiçek Deniz şuan kaç yaşında? Dilan Çiçek Deniz hangi burç?

Dilan Çiçek Deniz 28 şubat tarihinde doğan oyuncu aslen Sivaslıdır. oyuncu şuan 24 yaşında ve balık burcudur.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 yılında Sivas’ta doğmuş, Antalya’da büyümüştür. Öğretmen bir anne ve babanın kızıdır. 8 yaşındayken anne ve babası ayrılmıştır. 9 yaşında şiir kitabı yazmıştır. 15 yaşında ise “Güneşi Annem Sanırdım” adında bir şiir kitabı çıkarmıştır.

Genç oyuncunun ailesi, okulunu bitirmeden çalışmasına karşı çıksa da 14 yaşında, bir ajansa kaydolmuş ve podyum koreografileri yazmaya başlamıştır. 15 yaşında, öğretmeninin yönlendirmesiyle belediye konservatuvarına girmiş ve üç sene tiyatrolarda sahne almıştır. 17 yaşındayken Liselerarası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü aldı. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği Bölümü okurken, tekrar sınavlara girdi. Halen, İstanbul Bilgi Üniversitesinde Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünde öğrenimine devam etmektedir.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dilan Çiçek Deniz, 2013 yılında “Balayı” filmi ile beyaz perdeye ilk adımını atmıştır. TV kariyerine ise; 2015 yılında, ünlü yabancı dizi “Pretty Little Liars” dizisinin uyarlaması olan “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı TV dizisiyle başlamıştır.

Modellik de yapan yetenekli oyuncu Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışmasında 2. olmuştur. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kainat Güzellik Yarışmasında ülkemizi temsil etti. Oyunculuğun yanı sıra; tenis, basketbol, voleybol, piyano, gitar, karate ile de ilgilenmektedir. Güzel oyuncu, 177 cm boyunda ve 60 kilodur. Kendisinden 15 yaş büyük Okan Can Yantır ile sevgilidir.

Dilan Çiçek Deniz Çalışmaları

Rol Aldığı Dizi Filmler

  • Tatlı Küçük Yalancılar (2015-Star TV-Ebru)
  • Güneşin Kızları (2015-Kanal D-Elif)
  • Bodrum Masalı (2016-Kanal D-Su Ergüven)
  • Çukur (2017-Show TV-Sena Koçovalı)

Genç oyuncu 2016 yılında 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri kapsamında, “Bodrum Masalı” dizi03sindeki performansıyla Pantene Yıldızı Parlayanlar ödülüne layık görülmüştür.

Rol Aldığı Sinema Filmleri

  • Balayı (2013)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler