Ana SayfaDedikoduGeçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler - Aralık

İlgili Postlar

Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler – Aralık

Magazin takipçilerinin vazgeçilmez sitesi magazinhaberleri.com bu ay sizler için güzel bir Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler dizisini yayınlıyor. Geçtiğimiz ay boyunca gündeme bomba gibi oturan haberlerin yer aldığı köşemizde ünlülerden,iş adamlarına, sosyetenin en gözde isimlerine bu sefer bir aylık süreçte mercek uzattık ve sizler için bakın hangi ayrıntıları yakaladık !

İşte Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler Bölümünde Göze Çarpanlar

Solmaz’ın +18 Videosu Ortaya Çıktı!

Evlilik programında şöhret olup daha sonra oyunculuk sektörüne adım atan genç gelin adayı Solmaz’ın +18 Videosu sosyal medyada yayılmaya başladı!

2017 tahminleri bir bir çıkan ünlü astrolog Aslı Güder’den 2018 tahminleri!

Ünlü astrolog Aslı Güder, 2018 yılı için bomba öngörülerde bulundu. 2017 yılı için yaptığı tahminlerden birçoğu tutan Aslı Güder, 2018 yılı için sanat, siyaset ve güncel konular ile ilgili ilginç tahminlerde bulundu. Aslı Güder’in 2018 yılı için tahminleri haberimizde

Mustafa Sandal Boşanıyor!

2010 yılında büyük bir aşkla evlenen ve bu evlilikten iki tane çocukları olan Mustafa ve Emina sandal çiftinin evlilikleri çatırdıyor. Bu zamana kadar parmakla gösterilen çift boşanmaya karar verdi. Musfata Sandal’ın bu kararı verdikten sonra evden ayrıldığı da iddia edildi.

Şarkıcı Hatice ’ye Ahlaksız Teklif! 100.000 Dolar Karşılığında 2 Gün Boyunca

Geçtiğimiz gün Nişantaşı City’s de arkadaşları ile görüntülenen Ankaralı Hatice, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Kürk bana eski sevgilimden kaldı, her yeri gerçek değil sanırım. Hayvan severler kızmasın lütfen.” Diyerek hayvan severlerin kürkünü yanlış anlamasının önüne geçti.

Devlet Başkanı “Soyunarak Çalışacaksınız” Dedi ve Olanlar Oldu!

Belarus bugünlerde çok farklı bir protestoya sahne oluyor. Kötü giden ekonomiye çare arayan Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko halka “Üstünüzü çıkarın ve terleyene kadar çalışın” çağrısı yaptı. Bu çağrı sosyal medyada yeni bir protesto başlattı.

Hülya Avşar: “Gençliğinde Yapsın, Ben İzin Veriyorum”

Kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte geçtiğimiz gün yemek çıkışında kameralara yakalanan Hülya Avşar , kendisine Zehra Çilingiroğlu için sorulan “Sizi erkek arkadaşıyla tanıştırmak isterse tepkiniz ne olur?” sorusuna bakın ne cevap verdi?

Çekmeyin Annem Görmesin

Sibel Can’ın 2000-2010 arasında evli kaldığı Sulhi Aksüt’den olan 17 yaşındaki oğlu Emir Aksüt önceki akşam Karaköy’deki gece kulübü Mitte’de eğlendi.

İzdivacın popüler damat adayı hayatını kaybetti!

Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın sunduğu izdivaç programında eş arayan popüler damat adayı George Khotivari hayatını kaybetti. Haberi, ünlü manken Tuğba Özay duyurdu.

Murat Boz ve Gökhan, Güzel Yarışmacıdan Gözlerini Alamadı

O Ses Türkiye dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Programın en ilginç anı ise yarışmaya katılan Belaruslu güzel isim karşısında Murat Boz ve Gökhan’ın fazla etkilenmesi oldu.

Seda Sayan mahkeme kararıyla yaşını küçülttü! Sayan kaç yaşında oldu?

Yaşını küçültmek için mahkemeye başvuran Seda Sayan’ın beklediği haber geldi. Mahkeme, Seda Sayan’ın 4 Ocak 1959 olan doğum tarihinin 30 Aralık 1962 olarak düzeltilmesine karar verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler