Ana SayfaDedikoduMahkemelik olan Seda Sayan ile Lerzan Mutlu barıştı!

İlgili Postlar

Mahkemelik olan Seda Sayan ile Lerzan Mutlu barıştı!

Mahkemelik olan Seda Sayan ve Lerzan Mutlu, İtalya’da karşılaştı ve olanlar oldu. İki ünlü isim, birbirlerini görünce her şeyi unutup barıştı. İlk barıştık pozu, Seda sayan’dan geldi. Detaylar haberimizde…

Lerzan Mutlu’nun söylendi, Seda Sayan mahkemeye koştu!

Bir televizyon programında Seda Sayan hakkında konuşan Lerzan Mutlu, Twitter hesabından da “Gençlerle aşık atıp kimsenin ekmeğiyle oynamaya çalışmıyorum. Zangoç olmuşsun hala genç kız gibi davranıyorsun, 58 doğumlu bir dinozor.” notunu yazmıştı. Mutlu’nun bu sözleri Seda Sayan’ı çok kızdırmış, mahkemenin kapısını çaldırmıştı.

Üç bin lira az geldi, on bin lira istedi

Mahkeme, Seda Sayan’ı haklı bularak Lerzan Mutlu’nun 3 bin lira manevi tazminat ödemesine karar vermişti. Sayan, bu cezayı az bulup temyiz kararı ile bozdurmuş ve 10 bin lira talep etmişti. Ancak, mahkeme Sayan’ın bu talebini geri çevirmişti.

Lerzan Mutlu ve Seda Sayan İtalya’da karşılaştı, barış pozu verdi

Seda Sayan ve Lerzan Mutlu, İtalya’da karşılaşmış. Birbirlerini görünce barışan ve aralarındaki buzları eriten iki ünlü isim, birlikte poz verdi. Seda Sayan, “Barıştık” temalı bu pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Sayan, paylaşımına “Allahın işi işte karışılamaz Dünyanın bir ucunda karşılaşıp işte böyle sarmaş dolaş oluverirsin . Sorgusuz sualsiz kenetlenirsin. Olay bitmiştir deyip kaldığın yerden devam edersin.” notunu yazdı. Lerzan Mutlu ve Seda Sayan, yaşadıkları tatsız olayı unutup, sarmaş dolaş oldu.

Seda Sayan kimdir?

Lerzan Mutlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler