Ana SayfaÜnlülerİzdivacın popüler damat adayı hayatını kaybetti!

İlgili Postlar

İzdivacın popüler damat adayı hayatını kaybetti!

Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın sunduğu izdivaç programında eş arayan popüler damat adayı George Khotivari hayatını kaybetti. Haberi, ünlü manken Tuğba Özay duyurdu. Detaylar haberimizde…

İzdivacın damat adayı George Khotivari hayatını kaybetti

Son olarak Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın birlikte sundukları, “Evleneceksen Gel” isimli izdivaç programında kendine eş arayan ve şarkıcılık yapan Gürcistan asıllı George Khotivari’nin hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Kansere yenik düşmüş

George Khotivari’nin bir süredir kanser hastalığı ile mücadele ettiği ve geçtiğimiz ay hastalığa yenilerek yaşamını yitirdiği öğrenildi.

+18’lik filmde rol aldığı ortaya çıkınca programdan ayrılmak zorunda kalmıştı

Son olarak Seda Sayan’a katılan Khotivari’nin, Bodrum Türkbükü’nde çekilen +18’lik filmde rol aldığı ortaya çıkmış ve bu nedenle programdan ayrılmak zorunda kalmıştı. Bu konu hakkında açıklama yapan Gürcistan asıllı George Khotivari, “Bana bu konuda kimse bir şey sormadı, ben de söylemedim.” diye konuşmuştu.

Yıldız Tilbe’ye evlilik teklifi etmişti

George Khotivari, Hande Ataizi’nin sunduğu programda ise Yıldız Tilbe’ye evlilik teklifi etmişti.

Seda Sayan çok kızmıştı

Bu haberlere çok öfkelenen Seda Sayan bir basın açıklaması yaparak, “Zaten bu insan bütün izdivaç programlarına evlenmek için çıkmış. Esra Erol’dan Hande Ataizi’ne kadar hepsinin programında çıkmış.” diye konuşmuştu.

 

Damat adayı olarak tanıdığımız George Khotivari’nin kansere yenik düşerek yaşamını yitirdiğini duyanlar şoke oldu. Acı haberi, ünlü manken Tuğba Özay duyurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler