Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal Boşanıyor!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal Boşanıyor!

Parmakla Gösterilen Mustafa- Emina Sandal Çifti Boşanıyor!

2010 yılında büyük bir aşkla evlenen ve bu evlilikten iki tane çocukları olan Mustafa ve Emina sandal çiftinin evlilikleri çatırdıyor. Bu zamana kadar parmakla gösterilen çift boşanmaya karar verdi. Musfata Sandal’ın bu kararı verdikten sonra evden ayrıldığı da iddia edildi.

Emina Tekrar Sıbristan’da Şarkı Söylemek İstiyormuş

Ekim ayında yine böyle iddialar çıkmış, hatta çiftin çok büyük bir tartışma yaşadığı magazin gündemine gelmişti. Mustafa Sandal bu haberi yalanlamış üzerine basa basa gayet güzel bir evlilikleri olduğunu vurgulamış,””Şaka mı yapıyorsunuz? Gayet mutlu bir evliliğimiz var. 14 yıldır her şey gayet güzel gidiyor” yorumunu yapmıştı.

Çiftin boşanma iddiaları yine magazin gündemine düştü. İddiaya göre çift bu haberi gizli tutacaktı fakat durum magazine çoktan sızdı. Gizli tutmalarının sebebi ise ailecek oynayacakları ve imzalarını da atmış oldukları reklam filmiydi.Boşanma nedenleri ise Emina Sandal’ın ülkesi olan Sırbistan’a dönüp şarkıcılığa devam etmek istemesi olarak gösteriliyor. Bu zamana kadar parmakla gösterilen evlilikleri olan çiftin boşanma haberi sevenlerini çok üzmekte.

Mustafa Sandal Boşanıyor!
Mustafa Sandal Boşanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler