Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ Bomba Gibi Bir Diziyle Geliyor

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Bomba Gibi Bir Diziyle Geliyor

Dünyaca ünlü dizi Prison Berak’in Ay Yapım tarafından Türkiye’ye uyarlanacağı ve başrolde de Kıvanç Tatlıtuğ’un oynayacağını söylendi..

“Ay Yapım, Amerika’nın ünlü dizilerinden ‘Prison Break’i çekmeye karar verdi ve ilk görüşmeyi FOX Türkiye’yle yaptı. Ay Yapım ve Kıvanç Tatlıtuğ, FOX’la prensipte anlaşıp, el sıkıştı, iş sözleşmenin imzalanmasına kaldı” diye yazdı.

kivanc-tatlitug-yeni-film-

Ali Eyüboğlu’nun Milliyet’teki yazısından ilgili bölüm şöyle:Kıvanç Tatlıtuğ’la ‘Hadi Be Oğlum’ setindeki sohbetimizden sonra oyuncunun dizi için yine Ay Yapım’la anlaştığını ve senaryo okuduğunu yazmıştım. Bugün sıra, Tatlıtuğ’un senaryosunu okuduğu dizinin ne olduğunu açıklamada…

Bizim işte böyledir. Bir konuda bir şey yazdığınızda devamı gelir. O konuda bilgisi, belgesi olan ilk sizi arar çünkü… Bu kez de öyle oldu.

Tatlıtuğ’un yeni dizisi ve muhtemel kanalı hakkında aldığım taze bilgiler şöyle:

Ay Yapım, Amerika’nın ünlü dizilerinden ‘Prison Break’i çekmeye karar verdi ve ilk görüşmeyi FOX Türkiye’yle yaptı. Ay Yapım ve Kıvanç Tatlıtuğ, FOX’la prensipte anlaşıp, el sıkıştı, iş sözleşmenin imzalanmasına kaldı. Ancak Tatlıtuğ gibi bir ismi FOX’a kaptırmak istemeyen kanallar oyuncuya, son anda reddedemeyeceği kadar para, kaçırmak istemeyeceği kadar cazip bir proje sunarsa veya FOX Türkiye ile Ay Yapım arasında sorun çıkarsa ‘Prison Break’in Türkiye adaptasyonu tarih olur. Çünkü ‘Prison Break’ın hakları diziyi Amerika’da yayınlayan FOX News Corporation’da… Aksi halde sonbaharda başlayacak yeni yayın döneminde Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Prison Break’le FOX’un yeni starı olur.

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler