Ana SayfaDedikodu''Allame'nin Yeni Klibi Geliyor''

İlgili Postlar

”Allame’nin Yeni Klibi Geliyor”

Son zamanlarda birçok kişi tarafından adı duyulmaya devam eden, bununla birlikte yakından takibe aldığı ve severek dinledikleri, rap dünyasının ise yakından takip ettiği ve tanıdığı isim Allame yepyeni bir kliple geliyor..

Yeraltı müzik asıl adıyla Underground Rap olarak bilinen müzik tarzının gelecek de belki dünya çapında adını duyuracak ismi Allame yeni klip haberi ilk olarak sadece magazinhaberleri.com da…

Allame’nin yeni klibi ilk kez RedBull.com’da

Rap dünyasının sevilen seslerinden Allame’nin yeni single’ı Sevilmiyor’un klibi 24 saat boyunca yalnızca RedBull.com’da yayınlanacak. Şarkının prodüksiyonu son yıllarda giderek daha profesyonel işlere imzasını atan Bugy tarafından yapıldı.

Türkçe Rap’in önemli isimlerinden Allame’nin yeni single’ı Sevilmiyor’un klibi 29 Aralık Cuma günü ilk kez 24 saat süreyle sadece RedBull.com’dan yayınlanacak. Özellikle adından sıkça söz edilen, başarılı işlere imza atan son dönemin başarılı prodüktörü Bugy üstlendi. Allame ile Bugy, RedBull.com’un dört saatlik şarkı üretme maratonu ‘Serbest Atış’ta da birlikte çalışmışlardı. İkilinin işbirlikleri yeni single Sevilmiyor ile devam ediyor.

29 Aralık Cuma günü ilk 24 saat yalnızca https://www.redbull.com/tr-tr/ adresinde yer alacak Sevilmiyor klibinin yönetmenliğini de Allame üstleniyor.

ALLAME KİMDİR?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler