Ana SayfaDedikoduHande Erçel Sonunda Murat Dalkılıç İle Alakalı Paylaşım Yaptı!

İlgili Postlar

Hande Erçel Sonunda Murat Dalkılıç İle Alakalı Paylaşım Yaptı!

Hande Erçel Sonunda Murat Dalkılıç İle Alakalı Paylaşım Yaptı!

Murat Dalkılıç’ın evliliğini bitirmesinin ardından yeni aşka yelken açtığı Hande Erçel’den sonunda bir paylaşım geldi. İlişkilerinin başladıklarından bu yana kolay kolay görüntü vermeyen Hande Erçel ve Murat Dalkılıç çifti yavaş yavaş açılıyor. Hande Erçel sevgilisini sosyal medya hesabında paylaştı. Detaylar haberimizde…

Beklenen Paylaşım Hande Erçel’den Geldi

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aşkı başladığı günden bu yana magazin gündeminden hiç düşmüyor. Fakat takipçilerini en çok merak ettiren konulardan biriside ikilinin neden aşklarını dolu dizgin yaşarken, sosyal medya hesaplarından görüntü paylaşmadıkları. Ayrıca Hande Erçel ve Murat Dalkılıç yan yana görüntü vermediler.

Çok konuşulan aşıklardan Hande Erçel bugün bir ilke imza atarak sevgilisi Murat Dalkılıç’ın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıldı. Bu zamana kadar çok gündeme gelen fakat görüntü vermeyen ve hakkında çıkan haberlere yorum yapmayan güzel oyuncu Hande Erçel sosyal medya hesabında sevgilisi Murat Dalkılıç’ın fotoğrafını paylaştı ve “my enigmaticmen (esrarengiz adamım” notunu düştü. Fotoğrafı görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Hande Erçel Sonunda Murat Dalkılıç İle Alakalı Paylaşım Yaptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler