Ana SayfaÜnlülerŞiddet Uygulayan Bakıcıdan Pişkin Sözler!

İlgili Postlar

Şiddet Uygulayan Bakıcıdan Pişkin Sözler!

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin yeğenine şiddet uygulayan bakıcı, göz altına alındı. Özpirinçci’nin 2 yaşındaki yeğeninin poposuna vuran Özbek asıllı bakıcı Ergasheva, hakim karşısına çıkarak pişman olduğunu ifade ederken, bir taraftan da pişkin sözler sarf etti. Özbek asıllı bakıcının sözleri ve mahkeme kararı detaylarda sizlerle…

Özge Özpirinçci Kimdir

Bakıcı, şikayet üzerine kayıplara karışmıştı!

2016 doğumlu Aren Burak’ın annesi Helin Helvacıoğlu Tozman, evlerinde yatılı kalan Özbekistanlı bakıcının; oğluna şiddet uyguladığı, tokat atarak kötü muamelelerde bulunduğunu tespit etmeleri üzerine, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek şikayetçi oldu. Bu şikayet üzerine, çocuk bakıcısı Ergasheva ise kayıplara karıştı.

Geçtiğimiz günlerde, sevilen oyuncu Özge Özpirinçci, 2 yaşındaki yeğeni Aren Burak’a şiddet uygulayan bakıcısını, sosyal medya hesabından ifşa etmesiyle haberlerde yer almıştı. “Yeğenime kötü muamelede bulunan bu kadını bulun” şeklinde paylaşımlar yapan Özpirinçci, yeğeninin bakıcısının yakalanması için yardım istemişti.

Son Dakika: Özge Özpirinçci’nin yeğeni bakıcısı tarafından istismar edildi. Ünlü oyuncu yardım istiyor!

Bakıcı, Tuzla’da yakalanıp gözaltına alındı!

Bakıcı hakkında, soruşturma başlatan polis ekipleri öncelikle, Özbek asıllı bu bakıcıyı işe alınırken aracılık eden kişiye ulaştı. Bakıcının açık kimliğini tespit eden görevliler; 28 yaşında, Özbekistan vatandaşı olan ve “Hatice” adını kullanan Zurafo Ergasheva adlı bakıcıyı Tuzla’da gözaltına aldı.

Bakıcıdan şok açıklama: “Öylesine vurdum, ben böyle olacağını bilmiyordum!”

Sabah gazetesindeki habere göre, Özbek bakıcı Ergasheva, çocuğun poposuna öylesine vurduğunu belirterek, “Ben böyle olacağını bilmiyordum. Çocuğun annesinden de özür diledim. Pişmanım” şeklinde ifadelerde bulundu.

Yurtdışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Gözaltına alınan Özbek bakıcı Ergasheva’nın, Türkiye’ye 13 Kasım 2016’da giriş yaptığı, oturma ve çalışma izninin olmadığı ortaya çıktı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilerek hakim karşısına çıkan bakıcı, adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı.

Özge Özpirinçci teşekkür etti!

Yeğeninin bakıcısının bulunması için sosyal medyadan dileklerini duyuran güzel oyuncu, bu kez de kaçak bakıcının yakalanmasının ardından destek olanlara teşekkür mesajlarını iletti.

Özge Özpirinçci’nin yeğenine istismar uygulayan bakıcının ifadesindeki pişkin sözleri çıldırttı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler