Ana SayfaÜnlülerSon Dakika: Özge Özpirinçci'nin yeğeni bakıcısı tarafından istismar edildi. Ünlü oyuncu yardım...

İlgili Postlar

Son Dakika: Özge Özpirinçci’nin yeğeni bakıcısı tarafından istismar edildi. Ünlü oyuncu yardım istiyor!

Ünlüm oyuncu Özge Özpirinçci’nin iki yaşındaki yeğeni, bakıcısı tarafından istismara uğradı. İstismar görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından ünlü oyuncu sosyal medya hesabından açıklama yaparak herkesten yardım istedi. İşte kan donduran olayın detayları…

Kadın’ın Bahar’ı Özge Özpirinçci’nin magazincilerden istediği ne?

Özge Özpirinçci’nin iki yaşındaki yeğeni istismar edildi

Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci’nin henüz iki yaşında olan yeğeni, vicdansız bakıcısı tarafından istismar edildi. Olayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, bakıcı kaçtı ve sırra kadem bastı. Kötü haberi sosyal medya hesabından açıklayan Özpirinçci, herkesten yardım istedi. Bakıcının fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, bulunması için yardım bekliyor.

Özge Özpirinçci kimdir?

O bakıcıyı bulmamıza yardımcı olun

Sosyal medya hesabından açıklama yağan Özge Özpirinçci, paylaşımına “2 yasindaki yegenimin bakicisi tarafindan istismara ugradigi kamera goruntulerinden ortaya cikti ve bakici kacti! Lutfen onu bulmamiza yardimci olun. Bu kadinin acilen yargi onune cikarilmasi gerekiliyor! Bir sonraki retweetledigim tweette bilgileri gorebilirsiniz.”, “Lutfen herhangi bir supheli durumda @avcagdascelik ile irtibata gecin ve bu kadini bulmamiza yardimci olun! Lutfen!” şeklinde ifadeler kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler