Ana SayfaÜnlülerKadın'ın Bahar’ı Özge Özpirinçci’nin magazincilerden istediği ne?

İlgili Postlar

Kadın’ın Bahar’ı Özge Özpirinçci’nin magazincilerden istediği ne?

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ve müthiş hikayesi ile her hafta izleyicilere keyifli anlar yaşatan Kadın dizisinde Bahar karakterini canlandıran Özge Özpirinçci, adeta oyunculuk kariyerinde üst noktalara geldi. Başarılı oyunculuk sergileyen Özge Özpirinçci, izleyicilerden ve sosyal medya üzerinden övgü dolu sözler alıyor. Özge Özpirinçci’nin oyunculuğunu çok beğenen izleyici ise oynadığı Kadın dizisini yakından takip ediyor. Peki yaz ayları başladı. Sezon finalleri yaklaşıyor. Tatil hazırlıkları yapan güzel oyuncu neler söyledi?

Usta oyuncudan Özge Özpirinçci’ye övgü dolu sözler! O sahne ders olarak okutulmalı!

Özge Özpirinçci Yaz Aylarına Hazır…

Dizideki oyunculuğu ile kariyerinin zirvesine çıkan oyuncu, yaz aylarının yaklaşması nedeniyle oldukça tedirgin. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci yaz tatillerinde magazinciler ile sürekli karşılaşan biri ve hiç istemediği sahnelerin yeniden yaşanacak olması onu rahatsız ediyor. Güzel oyuncu Özge Özpirinççi, yaz ayları için planlar yaptığını söyledi.

Özge Özpirinçci Kimdir?

Özge Özpirinçci’nin Magazincilerden Ricası Var!

Duyumlarımıza göre yaz aylarında ünlü isimlerin korkusu haline gelen bikinili görüntülenme hakkında konuşan Özge Özpirinçci, “Benim bikini korkum yok, olmadı da. Siz de her yaz bol bol çekiyorsunuz. Tek sıkıntı suyun içinde görüntülenmek istemiyorum, o da rahat hareket edemediğimiz için” dedi. Magazincilere bikinili görüntülenmekten çekinmeyen Özge Özpirinçci, denizde görüntülendiği zaman ise tedirginlik yaşıyor. Kendine güveni ve  güzel fiziği ile hiç korkmadığını bir kez daha göstermiş oldu. Umarız magazinciler  oyuncunun bu hassasiyetini dikkate alıp denize girdiği zaman çekim yapmazlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler