Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı! Tedavisi devam ediyor. Sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Son dakika: Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı! Tedavisi devam ediyor. Sağlık durumu nasıl?

Müzik dünyasının usta sesi Orhan Gencebay’dan kötü haber! Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı. Orhan Gencebay neden hastaneye kaldırıldı? Tedavisi hala daha devam ediyor. Sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Orhan Gencebay’dan Mehmetçik’i Ziyaret Eden Sanatçılara Destek!

Orhan Gencebay zehirlendi

Usta sanatçı Orhan Gencebay apar topar hastaneye kaldırıldı. Zehirlendiği belirlenen Gencebay, ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Usta sanatçısının tedavisi hala daha devam ediyor.

Orhan Gencebay kimdir?

Felaket Tellalı Onur Akay duyurdu

Orhan Gencebay’ın hastaneye kaldırıldığı haberini, ünlüler dünyasının Felaket Tellalı olarak anılan ismi usta sanatçı Onur Akay verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akay, paylaşımında “Dün gece ateşi yükselen değerli sanatçımız Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı. Gencebay’a gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu. Geceyi hastanede geçiren ve tedavisi devam eden ustamıza acil şifalar dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Orhan Gencebay’ın sağlık durumu nasıl?

Kötü haberi verdikten sonra basın mensuplarının kendisine ulaştığı Onur Akay, Orhan Gencebay’ın sağlık durumu hakkında “Dün gece evinde yediği dondurmadan zehirlenmiş. Karnı şişen ve şiddetli baş ağrısı ile yoğun halsizlikten şikayet eden Orhan Gencebay’ı ambulansla hastaneye kaldırmışlar. Çok sevdiği ballı bademli dondurmadan zehirlendiği anlaşılmış. Değerli sanatçımız, hastanede yükselen ateşi ve gece boyunca kritik seyreden durumuyla, yakınlarını endişelendirmiş. Şu an sağlık durumu iyi.” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler