Ana SayfaÜnlülerNisan Ayında En Çok Konuşulan Ünlü İsimler Kim oldu?

İlgili Postlar

Nisan Ayında En Çok Konuşulan Ünlü İsimler Kim oldu?

Medya Takip Merkezi’nin hazırladığı Nisan ayı magazin raporuna göre, magazin ve sanat camiasının gündeminde ünlü isimlerin yaptığı Afrin ziyareti vardı. Ziyarete çağırılan ünlü isimler birçok eleştirilere maruz kaldı, davet edilmeyen ünlü isimler ise sitemde bulunmuşlardı.

İbrahim Tatlıses Kimdir?

Nisan Ayında En Çok Konuşulan Ünlüler…

Seda Sayan Kimdir?

MTM’nin her ay düzenli olarak hazırladığı rapora göre,  İbrahim Tatlıses ay boyunca gündemde kalarak en çok konuşulan ünlü oldu. Tatlıses, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine ‘Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için Hatay’a giden sanatçılar arasında yer alan isimlerdendi. Ziyaretin ardından Demet Akal’ın ile girdiği polemikle de bir süre gündemden düşmedi. Son günlerde ise Tatlıses, İzmir’den AK Parti’den aday adayı olmasıyla çok konuşuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için Hatay’a giden isimlerden biri de Seda Sayan, birçok başlıkla en çok konuşulan ünlü isimlerden oldu. Eski sevgilisinin adının Deniz Seki ile aşk dedikodusuna karışması gibi başlıklarla da adından söz ettirdi. Yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen Demet Akalın, İbrahim Tatlıses ile yaşadığı polemiğin yanı sıra eşi Okan Kurt’u evlenmeye nasıl ikna ettiğini anlatmasıyla da çok konuşuldu. Baba olmayı bekleyen Megastar Tarkan, çıktığı Avrupa turnesinde verdiği konserler ile adından söz ettirmeyi başardı. Hayranları ile buluşan ünlü popçunun 6 milyon lira kazandığı da konuşulanlar arasında yer aldı. Son günlerde Bülent Ersoy ile düet yaptığı “Ümit Hırsızı” şarkısı çok konuşulmuştu. “Ümit Hırsızı” şarkısında sorun çıktığı ve şarkının iptal olduğu iddiaları, Ersoy tarafından yalanlanmıştı. ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 2 bin 553 haberin konusu olarak, çok konuşulan sanatçılar arasına girdi.

Demet Akalın Kimdir?

Magazin dünyasında öne çıkan diğer konular

Şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver’in 2,5 yıllık aşkı bitmişti. Ayrılık sebepleri merak edilen ünlü çiftin, kaldıkları evde kavga ettikleri ve ayrıldıkları iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı Hadise, konserlerde giydiği kıyafetler ve işlettiği bir mekâna gelen haciz haberleri ile ay boyunca medyada konuşulan ünlü isimlerden arasındaydı. 6 Mayıs’ta yapılacak düğün için Alişan, Buse Varol çifti dini nikâhlarını kıydı. Bu haberde gündemde çok konuşuldu.

Tarkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler