Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş'in devasa pırlanta yüzükleri, konuklarının gözlerini kamaştırdı

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’in devasa pırlanta yüzükleri, konuklarının gözlerini kamaştırdı

Kendisini dinlemeye gelen konuklarına her zaman olduğu gibi unutulmaz anlar yaşatan Ebru Gündeş, devasa boyuttaki pırlanta yüzükleri ile dikkat çekti. Gündeş’in pırlanta yüzükleri, geceye damgasını vurdu. İşte detaylar…

Ebru Gündeş fanatiği ünlü futbolcu kim?

Ebru Gündeş’ten pırlanta şov

Müzik dünyasının usta ismi Ebru Gündeş, önceki akşam Günay Restoran’da sahne aldı. Konuklarına özel bir repertuvar hazırlayan Gündeş, her zamanki gibi şık ve gösterişliydi. Özellikle de, oldukça büyük olan özel tasarım pırlanta yüzükleri göze çarpıyordu. Eşi Reza Zarrab Amerika’da tutuklu bulunan Ebru Gündeş, pırlanta şovu ile dikkat çekti.

Ebru Gündeş kimdir?

Ebru Gündeş ve Demet Akalın düeti

Ebru Gündeş’i dinlemeye gidenler arasında, Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da bulunuyordu. Demet Akalın, bir ara Gündeş’in daveti ile sahneye çıkıp Ebru Gündeş ile düet yaptı. Bu anların kısa bir videosu sosyal medyada paylaşıldı. Akalın’ın bir hayranı, videonun altına “Demet Akalın’ın sesi duygu veriyor ama farkında değil. Aptal yorumlar yüzünden kadının özgüveni kırılmış kaçıyor dolayısıyla. Ama bana gerçekten duygu veriyor illa noktalara dan dan basıp kazulet gibi mi şarkı söylemek.” diye bir yorum yazdı. Akalın, hayranının yorumuna “Yok kız umrum değil, 4 bardak alkol aldım ondan. Ben kim Ebru Gündeş kim, az biraz ayıp. Arabesk onun kitabı, tersten yazar okur. Nacizane biz de okuduk. Ebru Gündeş kraliçedir her zaman.” şeklinde yanıt verdi.

Demet Akalın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler