Ana SayfaÜnlülerMevlütte mini elbise giymesiyle eleştirilen Berkay'ın eşi ateş püskürdü: Parmaklarını koparırım!

İlgili Postlar

Mevlütte mini elbise giymesiyle eleştirilen Berkay’ın eşi ateş püskürdü: Parmaklarını koparırım!

Kızının mevlüdünde mini elbise giymesi konusunda eleştirilere maruz kalan ünlü şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, kendisine olumsuz yorum yapan bir takipçisine sert çıktı. Özlem Ada Şahin, takipçisinin o yorumuna “Parmaklarını koparırım. Terbiyesiz. Hadsiz!” diyerek ateş püskürdü. Detaylar haberimizde…

Şarkıcı Berkay’ın eşi kızının mevlidinde mini elbise giydi, eleştiri oklarının hedefi oldu!

Şarkıcı Berkay’ın eşi mini elbise eleştirisine ateş püskürdü

Ünlü şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, geçtiğimiz günlerde kızı Arya için mevlit okuttu. Mevlitten kızı ile birlikte çekilmiş bir pozunu sosyal medya hesabından paylaşan Şahin, eleştirilere maruz kaldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Özlem Ada Şahin’i mevlitte mini elbise giydiği için eleştirdi.

Berkay Şahin kimdir?

Senin o yorum yazan parmaklarını koparırım

Özlem Ada Şahin’in mevlitten paylaştığı mini elbiseli pozuna bir takipçisi, Rabbim bide bunlara çocuk veriyor” şeklinde yorum yaptı. Takipçisinin yorumu karşısına öfkeden deliye dönen Özlem Ada Şahin’den yanıt gecikmedi. Şahin, takipçisinin o yorumuna “Allah’ta sana şu söylediğinin aynısının bin katını versin. Pis kalpli, annesin bir de terbiyesiz. Sen biliyor musun Kur’an okunurken ne giydin ne yaptım? Senin o yorum yazan parmaklarını koparırım! Senin yaptığın şu yorum, benim giydiğimden de günah. Allah çocuğunu korusun senin gibi anadan bence! Sen kimsin ki Rabbimizi sorguluyorsun? Seni bulursam çok kötü yaparım Hadsiz! Haddini bil! Özür dile.” şeklinde yanıt verdi.

Allah’tan başkası da gelip beni yargılayamaz

Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, geçtiğimiz günlerde de başka bir takipçisinin yaptığı “Ya kötü yorum yapmıyayım diyorum ama mini elbiseyle mevlit olmaz ki. Her şeyin kuralları var yani. Şimdi mevlitte mini giydin diye cool olmuyorsun ama bebeğin çok güzellik.” yorumuna çok sinirlenmiş ve yine bir yanıt vermişti. Şahin, o yoruma da “Cool olmakla ne alakası var bu benim seçimim. Önemli olan niyettir. Allah’tan başkası da gelip beni yargılayamaz. Ayrıca Kuran okunurken içeride ne yaptığımı ne ettiğimi bilmeden gelmiş yazıyorsun buraya? Boş işler ifade özgürlüğünüzü kullandığınıza göre beni takip etmezseniz sevinirim. Sevgiler.” yanıtını vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler