Ana SayfaÜnlülerAslı Enver’den ‘yıkılmadım, ayaktayım’ pozu!

İlgili Postlar

Aslı Enver’den ‘yıkılmadım, ayaktayım’ pozu!

Aşk hayatında başarıyı yakalamayan Aslı Enver, Cihan Çalışantürk ile birlikte fotoğraf paylaştı. Aslı Enver’den ‘yıkılmadım, ayaktayım’ pozu!

Yıkılmadım!

İstanbullu Gelin dizisinin Süreyya karakterini canlandıran ve bu konuda oldukça başarılı olan Aslı Enver, Murat Boz ile ayrılığı dillerden düşmüyor. 2,5 yıldır aşk yaşadığı Murat Boz ile ilişkisini bitiren Aslı Enver, sosyal medyada bir fotoğraf paylaştı. Cihan Çalışantürk ile paylaşımı Aslı Enver’in moralinin düzeldiğine işaret ediyor.

Zorlu geçen ayrılık sürecinden sonra Aslı Enver’in moralinin çok bozuk olduğu gözlemleniyordu. Geçtiğimiz günlerde Bağdat Caddesi’nde yürüyüş yaparken gözlemlenmişti. Moralinin bozuk olduğu ve canının sıkkın olduğu gözlerden kaçmamıştı. Bugünlerde sosyal medyada paylaşımlarına hız verdiği görülüyor.

Aslı Enver Kimdir?

10 Mayıs 1984 tarihinde Londra‘da dünyaya gelen Aslı Enver, ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Kendisinden büyük bir erkek kardeşi ve bir de kız kardeşi vardır. Babası Kıbrıs Türk’üdür ve tekstilcilik ile uğraşmaktadır. Londra’da doğan Ası Enver’in çocuklu da orada geçmiştir. 12 yaşına kadar eğitimine orada devam eden Enver,  1996 yılında ailesi ile birlikte Londra’dan İstanbul‘a gelmiştir. Lise eitimini İstanbul’da tamamlayan Aslı Enver, Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olmuştur.

Ardından İstanbul Haliç Üniversitesi‘de Tiyatro Bölümünde lisans eğitimi almıştır. İl oyunculuk deneyimi 2003 yılında ‘Hayat Bilgisi’ dizisinde olmuştur. Ardından 2007 yılında başrollerinde Pelin Karahan, Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci’nşn bulunduğu gençlik dizisi Kavak Yelleri’nde Mine karakteri ile ekranlara gelmiştir. Daha sonra 2012 yılında ekranlara gelen ve sıra dışı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dönemin en çok izlenen dizilerinden Suskunlar’da yine başrolde karşımıza çıkmıştır.

Devamı İçin; Aslı Enver kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler