Ana SayfaÜnlülerMurat Boz'dan ayrılık açıklaması: Pişman değilim

İlgili Postlar

Murat Boz’dan ayrılık açıklaması: Pişman değilim

Magazin dünyasında Aslı Enver ve Murat Boz’un ayrılık haberi çok konuşuluyor. 2.5 yıldır birlikte olan ve aşk hayatına son veren ikili hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Aslı Enver’in sosyal medya paylaşımından sonra şimdi de Murat Boz’dan ayrılık açıklaması: Pişman değilim

Neler Olmuştu?

Uzun süredir beraberliğini devam ettiren Murat Boz ve Aslı Enver çifti geçtiğimiz günlerde aşk hayatına son verdi. Aslı Enver’in moralinin aşırı bozuk olması ve canının sıkkın olması her halinden anlaşılıyordu. Sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğraf ile hayatına devam ettiğini belirten ve “Yıkılmadım! Ayaktayım” diyen Aslı Enver, paylaşımlarına son hızda devam ediyor.

Aslı Enver’den ‘yıkılmadım, ayaktayım’ pozu!

Murat Boz ise bu konuda sessizliğini bozdu ve açıklama yaptı. Ayrılıktan pişman olmadığını belirten Murat Boz, üç yıllık birliktelik sonrası Aslı Enver’i terk etmişti. Geçtiğimiz gün katıldığı bir toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

Hayatında pişmanlıklarının olduğunu belirten Murat Boz, şöyle dedi “Geç kalmışlıklardan dolayı pişmanlıklarım oldu her konuda. Ama son zamanlarda hiç pişmanlığım olmadı!”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler