Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'le nişanlanan Yaşar İpek, çirkin el hareketiyle şaşkınlık yaşattı!

İlgili Postlar

Seren Serengil’le nişanlanan Yaşar İpek, çirkin el hareketiyle şaşkınlık yaşattı!

Geçtiğimiz günlerde Seren Serengil ile nişan yüzüklerini takan Yaşar İpek, nişanda yaptığı çirkin el hareketi ile şaşkınlık yaşattı. İlk önce yüzüğünü gösteren Yaşar İpek, ardından beklenmedik bir hareket yaparak herkesi şoke etti. İşte detaylar…

Seren Serengil, görümcesinin nişanına katılmasını istememesinin nedenini açıkladı!

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişanında olanlar

Seren Serengil ve Yaşar İpek, geçtiğimiz Pazar akşamı nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk resmi adımlarını atmış oldu. Haftalar öncesinden hazırlıklara başlanan nişan töreninden detaylar gün geçtikçe yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bu detaylardan en dikkat çekici olanı, Yaşar İpek’in yaptığı bir el hareketiydi.

Seren Serengil kimdir?

Yaşar İpek’ten çirkin el hareketi

Seren Serengil ile nişan yüzüklerini takan Yaşar İpek, resmi törenin ardından arkadaşları ile eğlenmeye başladı. Özel geceden birçok video ve fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı. İçlerinden bir an çok dikkat çekti. Arkadaşları ile eğlenen Yaşar İpek, bir ara video çekimi yapılan telefonun kamerasına önce nişan yüzüğünü gösterdi, sonra da çirkin bir el hareketi yaptı. Ancak, magazinhaberleri.com olarak bu çirkin hareketi yayıncılık anlayışımıza uygun görmediğimiz için açık şekilde paylaşım yapamıyoruz.

Yaşar İpek kimdir?

Açıklama gelmedi

Yaşar İpek’in kendisine yakışmayan çirkin el hareketini nasıl yaptığını hiç kimse bir anlam veremedi. Gecenin anlam ve önemine yakışmayan el hareketi ile ilgili Yaşar İpek’te bir açıklama henüz gelmedi.

Neden istemedi?

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişan törenine, İpek ailesi katılmadı. Yaşar İpek’in kız kardeşi ve annesinin nişana katılmaması hakkında açıklama yapan Seren Serengil, görümce kayınvalidesinin nişana katılmasını kendisinin istemediğini ifade ederek gerekçelerini şu şekilde ifade etti: Annem ve ölmüş babam için iftiralar atan bir magazin sayfasının Yaşar’ın kız kardeşinin olduğunu öğrendim. Yine aynı kişi benim mahkemelik olduğum süreçte karşı tarafta yer aldı. Ölmüş babam için çok ağır şeyler yazdılar. Çok üzülmeme rağmen Yaşar için affettim, elimden geldiğince yakın davrandım. Sonra Yaşar ile küçük bir ayrılık yaşadım o aralar aynı haberler çıkmaya devam etti. Beni hapse atan kadınla birbirlerine yorumlar yapıp, gülücükler atıyor hala. Yaşar’ın da ağırına giden durum nasıl bunları yapabildiği!.. Artık aile olduğumuz için çok kırıldım. Biz Yaşar ile ayrıldığımızda annem bana kızdı yapma aklını başına devşir dedi ama Fatoş Abla’dan böyle bir söylem duymadım. Nötr kaldı ve bu benim zoruma gitti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler