Ana SayfaÜnlülerHacı Sabancı'nın Son Halini Görenler Gözlerine İnanamıyor, İşte Nedeni...

İlgili Postlar

Hacı Sabancı’nın Son Halini Görenler Gözlerine İnanamıyor, İşte Nedeni…

Çapkınlıklarıyla gündem de olan Hacı Sabancı, şu sıralar inanılmaz değimi ile çok konuşuluyor. Peki Hacı Sabancı’ nın görenlerin gözlerine inanamadığı değişimi ne? İşte detaylar…

Hacı Sabancı’dan Takipçisine Yanıt!

Hacı Sabancı’nın İnanılmaz Değişimi!

Ömer ve Arzu Sabancı’nın en büyük oğlu olan Hacı Sabancı, İstanbul Saint-Benoit Fransız Lisesi’ni tamamladıktan sonra, Amerika/Boston TUFTS University’de ekonomi eğitimi aldı. İyi bir eğitimin ardından ailesinin işlerine katkıda bulunan Hacı Sabancı, sosyal medya üzerinde dikkat çeken isimlerden. Son dönemde Ciciş Esra ile gündemden hiç düşmeyen Hacı Sabancı, şu sıralar ise bir zamanlar fazla kiloları ile başı dertte olan Sabancı’nın inanılmaz değişimi konuşuluyor. Bir kebapçıda çektirdiği  fotoğrafı görenler “İçinden bir insan çıkmış” demeden edemiyor. 128 kiloya çıkınca Mayıs 2017’de mide küçültme ameliyatı olmuştu. Mide küçültme ameliyatı ardından ilk 1 yılda 50 kilo veren Hacı Sabancı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf büyük ilgi gördü. Takipçileri tarafından inanılmaz değişime yorum yağdı.

Hacı Sabancı tam 50 Kilo Verdi!

Hacı Sabancı 50 kilonun ardından, sosyal medya hesabından mutluluk pozları vermeye devam ediyor. Bol bol spor yaparken, tüm bunların dışında haftanın 3 günü ağırlık çalışıyor. Diğer günlerde ise yürüyüş yaparak formunu korumaya devam ediyor. Görenler gözlerine inanamıyor. Sıkı bir çalışma ile formda görünen Hacı Sabancı, yakışıklılığı ile dikkat çekti. Kilo vermeye devam eden Hacı Sabancı bakalım daha ne kadar kilo vermeye edecek?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler