Ana SayfaSosyeteHacı Sabancı'dan Takipçisine Yanıt!

İlgili Postlar

Hacı Sabancı’dan Takipçisine Yanıt!

Hacı Sabancı son sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı ile aşkını, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla duyurmaya devam ediyor. Sabancı, yaptığı bu paylaşımlarında da takipçilerinin attığı yorumlara cevap vermeden geçmiyor.

Hacı Sabancı Kimdir?

Ünlü iş adamı Hacı Sabancı geçtiğimiz haftalarda son sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı ve kuzeni hakkındaki sansasyonel haberle gündeme gelmişti. Yeni sevgilisiyle aşkını dolu dizgin sürdüren Sabancı, bol bol fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmiyor. Bu günlerde ise Sabancı, son aşkı Nazlı Kayı ile birlikte olduğu bir fotoğrafına yorum yapan takipçisine, verdiği ayarlı cevapla gündemde…

Hacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Kayı Aşkında, Bomba İddia!

“Kız çok güzel de Hacı bey çok çirkin be”

Hacı Sabancı, Zeynep Nazlı Kayı ile verdiği bir pozunu Instagram hesabında paylaştı. Bu paylaşıma ise bir takipçisi, “Kız çok güzel de Hacı bey çok çirkin be. Zengin olmasa işi zor” yorumu yaptı. Ünlü iş adamı ise bu yoruma “Neyse bir noktadan kurtarmışım en azından. Teşekkürler” şeklinde cevap verdi.

Olumsuz eleştiri yapana linç!

Sabancı’nın, bu cevabı diğer takipçilerinden çok fazla beğeni ve yorumlar aldı. “Kız çok güzel de Hacı bey çok çirkin be. Zengin olmasa işi zor” diyen kullanıcı ise bu eleştirisinden dolayı diğer takipçiler tarafından adeta linç edildi.

Hacı Sabancı gündeme bomba gibi düşen video skandalı hakkında açıklama yaptı mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler