Ana SayfaDedikoduHacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Kayı Aşkında, Bomba İddia!

İlgili Postlar

Hacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Kayı Aşkında, Bomba İddia!

Hacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Kayı aşkı hakkında şok iddialar gündeme geldi. Sosyetik güzel Zeynep Nazlı’nın, Hacı Sabancı ile olan birlikteliğinden önce onun kuzeni olan Fethi Kamışlı ile sevgili oldukları iddia edildi. Sabancı Ailesi’nin de bu durumdan rahatsızlık duyduğu söylentiler arasında yer alırken ayrıca; 6 ay önce Fransa’ya birlikte giden Sabancı ile Kamışlı’nın o tarihten beri de bir araya gelmemeye çalıştıkları diğer iddialar arasında bulunuyor.

Hacı Sabancı Kimdir?

Sosyeteyi karıştıracak büyük şok!

Ünlü İş adamı Hacı Sabancı, 2017 yılı eylül ayında gönlünü sosyetik güzel Zeynep Nazlı Kayı’ya kaptırdı. Fakat, Uçankuş’tan alınan haberlere göre Zeynep Nazlı’nın, Sabancı Ailesi’yle olan ilişkisi daha eskiye dayanıyor. Yaklaşık 7 aydır Sabancı ile aşk yaşayan sosyetik güzelin, daha öncesinde Hacı Sabancı’nın kuzeni Fethi Kamışlı ile birlikte oldukları iddia edildi.

Hacı Sabancı, 7 Ayda Tam 40 Kilo Verdi, Tanınmaz Hale Geldi!

Aşk üçgenine Sabancı Ailesi tepkili!

Hacı Sabancı, kuzeni Fethi Kamışlı ve sosyetik güzel Zeynep Nazlı Kayı arasındaki bu aşk üçgeninin, Sabancı Ailesi’ni de rahatsız ettiği ortaya atıldı. Emine Sabancı’nın oğlu olan Fethi Kamışlı ile büyük aşk yaşadığı öğrenilen Kayı’nın genç iş adamıyla evlenmesi bekleniyorken ilişkileri bitmişti. Aradan aylar geçtikten sonra sosyetik güzelin bu kez de Hacı Sabancı ile aşk yaşamaya başlaması Sabancı Ailesi’nin büyüklerini kızdırdı.

Hacı Sabancı’nın Fularlı Pozu Olay Oldu

Hacı Sabancı ile kuzeninin arasının bozulduğu iddia ediliyor

Hacı Sabancı’nın, sevgilisi Kayı ile birlikteliklerinden dolayı yapılan eleştirilere kulak tıkayıp, ilişkisini sosyal medyadan duyurması üzerine, kuzeni Fethi Kamışlı ile arası bozulduğu iddia ediliyor. Birlikte büyüyen ve bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen kuzenlerin sosyetik güzel yüzünden görüşmeme kararı aldığı öne sürüldü.

Eski sevgililer sosyal medyada hala takipte!

Takvim’den aldığımız habere göre; kuzenlerin aralarını bozduğu iddia edilen Zeynep Kayı’nın hala sosyal medyada Fethi Kamışlı ile birbirlerini takip ettikleri ortaya çıktı. Sabancı’nın ise sevgilisi Kayı’ya, kuzenini takipten çıkarması konusunda baskı yaptığı, söylentiler arasında bulunuyor.

Hacı Sabancı’nın Zorla 2.000TL’sini Aldılar!

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler