Ana SayfaDedikodu"Show TV ve Habertürk, Albayrak'a satılıyor" iddiası gündeme bomba gibi düştü

İlgili Postlar

“Show TV ve Habertürk, Albayrak’a satılıyor” iddiası gündeme bomba gibi düştü

Medyaradar, Ciner Grubu’nun bünyesinde yer alan Show TV, Habertürk televizyonu, Habertürk gazetesi ve Bloomberg TV’nin Albayrak Grubu’na ait Turkuvaz Medya Grubu’na satılacağını ve imzaların her an atılabileceği iddiası paylaştı. Gündeme bomba gibi düşen iddianın ardından Fatih Altaylı’dan açıklama geldi… ” Show TV ve Habertürk, Albayrak’a satılıyor ” iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Medyaradar’ın İddiası

Doğan Medya Grubu’nun Demirören’e satılmasının yankıları henüz devam ederken, medyada bir büyük satış iddiası daha deprem etkisi yarattı. İddialara göre Show TV, Habertürk televizyonu, Habertürk gazetesi ve Bloomberg TV’nin Albayrak Grubu’na satışı için görüşmeler yapılıyor.

Medyaradar’ın haberinde yer alan iddiaya göre, Show TV’nin Albayrak Grubu’yla satış için masada olduğu ve bu satışın her an imzaların atılabileceği ileri sürüldü.

İddialara göre; satışın içinde sadece Show TV değil Ciner Grubu bünyesinde yer alan diğer medya varlıkları, Habertürk televizyonu, Habertürk gazetesi ve Bloomberg TV de bulunuyor.

 

Haberde yer alan bir diğer iddiaya göre, Doğuş Grubu’nun (Star, NTV ve Kral) satış konusu ise kapanmış değil. Doğuş Yayın Grubu, kendi içerisinde önemli değişikliklere imza atıyor ve evrim geçiriyor ancak bir yandan da Digiturk’ün sahibi olan Katarlı beIN Grubu’nun teklifi masada duruyor.

Bankalarla anlaşma masasına oturan Ferit Şahenk’in borç yapılanmasının şekline göre konuyla ilgili kararını vereceği belirtiliyor.

Turkuvaz Medya Grubu’nun bünyesinde bulunan markalar

Sabah, Takvim, Fotomaç, Daily Sabah, Yeni Asır, Fikriyat, Sabah Avrupa, Sabah USA, Sabah Sarı Sayfalar, Yeniasirilan.com, ATV, A2, A Haber, A Haber Radyo, A Spor, A Spor Radyo, A News, ATV Avrupa, Minika, Minika Çocuk, Minika Go, Teknokulis, Aktüel, Bebeğim, China Today, Cosmopolitan, Cosmopolitan Bride, Esquire, Forbes, Bazaar, Home, Home Beautiful, Lacivert, Otohaber, Para, Sofra, Şamdan, Turkuvaz Matbaacılık, Turkuvaz Dağıtım Pazarlama, Turkucaz Mobil Medya, Abone Turkuvaz, Turkuvaz Radyoları, Turkuvaz Kitap TK Kitap ve Kırtasiye.

Fatih Altaylı’dan Açıklama

Gündeme bomba gibi düşen iddiaların ardından Fatih Altaylı’dan konuyla ilgili açıklama geldi. Altaylı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ” Ciner Medya Grubunu satıldığı yolundaki dedikodular gerçek dışıdır. Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ile az önce konuştum. İddiaların asılsız olduğunu açıkça söyledi.” ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler