Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy ABD'den evli dönecek

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy ABD’den evli dönecek

Evlilik yolunda Burcu Esmersoy ilk adımı atan ve son zamanlarda sık sık sevgilisi Berk Suyabatmaz ile gündeme gelen Burcu Esmersoy, yakın zaman önce nişan yüzüğünü takmıştı. Beklenen oldu ve Berk Suyabatmaz, Burcu Esmersoy’u ailesinden istemişti.

Burcu Esmersoy’un hayatı dram çıktı: 12 yıl boyunca anneme ‘teyze’ dedim!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yaklaşık bir yıldır Berk Suyabatmaz ile birlikteydi. Mutlu çift geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atarak nişan yüzüklerini parmaklarına geçirmişti. Bu günlerde pek çok ünlü gibi Coachella Festivali’nde bulunan çiftim ABD’den evli döneceği konuşuluyor.

Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz ile nişanlandı!

Burcu Esmersoy ABD’den evli dönecek

Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt, köşesinde Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz’ın ABD’den evli döneceğini yazdı. İşte o yazı…

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy kiminle evlendi

“2006’da evlendiği İtalyan Massimo Cusimano’nun ihanetine uğradığı için evlilik konusunda ağzı yanan ve bu yüzden yoğurdu fazlasıyla üfleyen ünlü sunucunun, ikinci kez gelin olacağını tüm Türkiye bu köşeden öğrenmişti. Geçen hafta Amerika’ya giden ve Coachella’da kurtlarını döken çifte kumruların, Türkiye’ye gelin-damat olarak döneceğini de ilk benden öğrenin. Los Angeles’da evlenmeye karar veren Esmersoy-Suyabatmaz çifti, umarım bir ömür mutlu olur.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler