Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy'un hayatı dram çıktı: 12 yıl boyunca anneme 'teyze' dedim!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’un hayatı dram çıktı: 12 yıl boyunca anneme ‘teyze’ dedim!

Geçtiğimiz hafta nişanlanan Burcu Esmersoy’un hayatı tam bir dram çıktı. Esmersoy, çocukluk yıllarında yaşadığı üzüntüyü anlatırken “12 sene boyunca annemize ‘teyze’ diyerek büyüdük. Annemi de babamı da asla affetmedim.” dedi. Burcu Esmersoy’un yaşadığı acının detayları haberimizde…

Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz ile nişanlandı!

Burcu Esmersoy’un çocukluk yıllarından dram çıktı

Geçen hafta sevgilisi Berk Suyabatmaz ile nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adımını atan Burcu Esmersoy, yürek burkan bir haberle gündeme geldi. Söylemezsem Olmaz’ın gündeme getirdiği habere göre; Burcu Esmersoy zor bir çocukluk dönemi geçirdi ve 12 yıl boyunca öz annesine ‘teyze’ diyerek büyümek zorunda kaldı.

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy, öz annesine ‘teyze’ diyerek büyüdü

Burcu Esmersoy, yaşadıklarını “Babamın gölge ailesi var, o hayatına gidiyor. Annem de bir başkasıyla evleniyor. Ama eşinin ailesi çok muhafazakar. Daha önce evlenip boşandığını söylemiyor. Sanki iki kızı yokmuş gibi tanıtıyor kendini. Ve biz 12 sene boyunca annemize ‘Teyze’ diyerek büyüyoruz. Annemi de babamı da asla affetmedim.” sözleri ile anlattı.

Nişanlısının eski sevgilisini düğüne çağıracak

Burcu Esmersoy, son olarak nişanlandığı Berk Suyabatmaz’ın eski sevgilisi Ayşe Özyılmazel’i düğününe davet edeceği haberleri ile gündeme gelmişti. Esmersoy, “Ayşe benim canım. Çok severim. Zamanında bir şeyler paylaşmışlar, yaşamışlar ve ilişkinin ömrü bitmiş. Ortada kavga, gürültü, nefret yok. Ayşe’yi görünce selam vermemem anormal olurdu. Düğünüme de çağırırım. Eminim gelir. Zaten Berk ile de görüşüyorlar.” sözleri ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Ayşe Özyılmazel ile yakın arkadaş olan Burcu Esmersoy, nişanlısı Berk Suyabatmaz ile eski sevgili olmalarının kendisi için hiçbir sorun oluşturmadığını ifade etmişti. Esmersoy, Ayşe Özyılmazel ile karşılaştığı bir doğum günü partisinde sabaha kadar birlikte eğlenmiş, bu haberlerin ardından çok eleştirilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler