Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen, sonunda aşkını itiraf etti!

İlgili Postlar

Gülben Ergen, sonunda aşkını itiraf etti!

Sevilen şarkıcı Gülben Ergen, sonunda aşkını ilan etti! Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser veren Ergen, yapımcı Burak Törer ile aşk yaşadığını açıkladı. Ünlü şarkıcı “Mutluyum” dedi. İşte detaylar…

Gülben Ergen’in yeni sevgilisi ortaya çıktı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. Gülben Ergen, kendisini dinlemeye gelen konuklarına hazırladığı özel repertuvar ile dikkat çekti. Sevenleri ile bir araya gelen Ergen’in aşk itirafı, geceye damga vurdu.

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen’den konserde aşk itirafı

Geçtiğimiz hafta yapımcı Burak Törer ile bir akşam yemeğinde çekilmiş fotoğrafı ortaya çıkınca aşk dedikodularının hedefi olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, iddialara açıklık getirdi. Ergen,aşkını konserinde itiraf etti.

İyiyim ve mutluyum

Gülben Ergen, basın mensuplarının sorduğu “Burak Bey ile aşk yaşadığınız iddiası var. Ne düşünüyorsunuz?” şeklindeki soruya “Güzel düşünüyorum. Çok iyiyim ve mutluyum.” yanıtını verdi. Ünlü şarkıcı, Burak Törer ile aşk yaşadığını ilk kez itiraf eti.

Gülben’e sorun, o sanatçı

Aşk iddialarının diğer tarafı Burak Törer, dedikodular sorulduğunda “Konuyu Gülben Hanım’a sorun, cevap veremem. O sanatçı.” şeklinde yanıt vermişti.

Gülben Ergen, Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserine Tuncel Kurtiz imzalı ‘Tut Yüreğimden Ustam’ isimli şiiri okuyarak çıktı. Ergen’in konserinde son derece duygulu olduğu dikkat çekti.

Çocuklarımın babası zor tutuyorum demişti

Gülben Ergen, geçtiğimiz yıl eski eşi Erhan Çelik ile olaylı bir boşanma süreci geçirmişti. Konu ile ilgili son olarak gündeme gelen, Gülben Ergen’in Erhan Çelik için söylediği “Çocuklarımın babasını zor tutuyorum.” sözleri üzerine, eski eş Mustafa Erdoğan’ın verdiği ifadede “Bana sormuş olduğunuz Gülben Ergen eski eşim olur. Kendisinden çocuklarım var. Gülben Ergen’in bir televizyon programında Erhan Çelik ile arasındaki husumete ilişkin konuşma yaparken ‘Çocuklarımın babasını zor tutuyorum’ şeklinde beyanda bulunduğunu bu olayın çok sonrasında duydum. Doğru olup olmadığını bile bilmiyorum. Araştırmadım. Benim bu eylem ile hiçbir ilgim yoktur. Erhan Çelik’i tehdit etme yönünde münferiden ya da Gülben Ergen ile birlikte hiçbir eyleme kalkışmadım. Suçlama asılsızdır. Kabul etmiyorum.” dediği iddiaları olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler