Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Aşkını İlan Etti: Artık Kaçma Gel Yanıma

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Aşkını İlan Etti: Artık Kaçma Gel Yanıma

18 yaşına girişini büyük bir konserle kutlayan genç şarkıcı Aleyna Tilki, sonunda aşkını ilan etti. Sık sık Emrah Karaduman ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen Aleyna Tilki, daha fazla dayanamadı. İşte detaylar…

Aleyna Tilki’nin çok konuşulacak videosu

Her ikisi de yalanlıyordu

Geçtiğimiz 28 Mart günü 18 yaşına giren ve reşit oluşunu verdiği görkemli bir konser ile kutlayan Aleyna Tilki, sık sık sürekli yan yana olduğu Emrah Karaduman ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme geliyordu. Ancak, ne Aleyna Tilki, ne de Emrah Karaduman aşk iddialarını doğrulamıştı. Aksine, her fırsatta aşk iddialarını yalanlamışlardı.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman aşkı ortaya çıktı

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman, geçtiğimiz hafta Kuruçeşme’de bir mekanda birlikte eğlenmişlerdi. Mekan çıkışı Aleyna Tilki ile birlikte görüntü vermek istemeyen Emrah Karaduman uzaklaşmak istedi. Ancak, Aleyna Tilki hemen duruma müdahale etti ve Emrah Karaduman’a “Artık kaçma gel buraya.” diye seslendi. Emrah Karaduman, Aleyna Tilki’yi dinledi ve hemen yanına gelip birlikte poz verdi.

Emrah Karaduman kimdir?

Artık benimle uğraşmıyorlar

Aleyna Tilki, bir dönem yaptığı konuşmalar nedeni ile gelen eleştiriler hakkında “Artık benden yılmış olacaklar ki, laf atmıyorlar, uğraşmıyorlar.” diye konuştu.

Emrah’ı mahvedeceğim

Yeni şarkısına çekeceği klip hakkında detay veren Aleyna Tilki, “Zor bir parça. Müthiş bir klip çekeceğim, Emrah’ı oynatacağım ve onu kameralar karşısında mahvedeceğim, çok kötü şeyler yapacağım.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler