Ana SayfaKimdirEmrah Karaduman Kimdir?

İlgili Postlar

Emrah Karaduman Kimdir?

Cevapsız Çınlama” şarkısının aranjörü olan Emrah Karaduman kimdir? “Toz Duman” albümüyle müzik piyasasında adını duyuran müzisyen Emrah Karaduman kimdir? Ünlü besteci, söz yazarı ve aranjör Emrah Karaduman kimdir?
Bugün Doğan Ünlüler

 Emrah Karaduman aslen nereli? Emrah Karaduman şuan kaç yaşında? Emrah Karaduman hangi burç?

Emrah Karaduman 4 kasım 1987 yılında Samsunda doğan sanatçı aslen Samsunludur. Sanatçı şuan 35 yaşında ve akrep burcudur.

Emrah Karaduman Kimdir?

Aslen Samsunlu olan yetenekli müzisyen, 4 Kasım 1987’de dünyaya gelmiştir. Konservatuar eğitimine, maddi sıkıntıları nedeniyle devam edememiştir. Müzik kariyerini bir dönem; Samsun’daki barlarda sahne alarak devam ettirdikten sonra kariyerini yükseltmek için İstanbul’a taşınmıştır. Kadıköy’de bir barda sahne alırken; yeteneği, Hande Yener tarafından keşfedildi. Ünlü şarkıcı Yener’in sahne ekibinde uzun süre klavye çalarak kariyerini geliştirdi ve sonrasında Hande Yener’in bestelerini ve müzik düzenlemelerini yaparak adını duyurdu. Hande Yener’den sonra Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Hadise ve Sezen Aksu gibi birçok ünlü isimle birlikte çalıştı.

Başarılı müzik adamı Karaduman; 12 Haziran 2015’te DMC etiketiyle çıkardığı ilk stüdyo albümü olan “Toz Duman” ile çok iyi bir çıkış yakaladı ve beğenildi. Birçok ünlü isimle yaptığı; feat şarkılardan oluşan bu albümdeki şarkıların çoğu hit oldu. 2016 yılında, aranjörlüğünü yaptığı ve Aleyna Tilki’nin seslendirdiği “Cevapsız Çınlama” şarkısı ise yılın en çok dinlenilen şarkıları arasına girmiştir. Bu şarkıyla adını çok daha fazla duyurmuş oldu.

Aleyna Tilki Kimdir?

Son dönemlerde yaptığı birbirinden başarılı müzik çalışmaları ile popüler olan Emrah Karaduman, sosyal medyada da birçok hayran kitlesine sahiptir. Yetenekli müzisyen; 1.77 m boyunda, 78 kilo ve Akrep burcudur.

Emrah Karaduman Çalışmaları

Albümleri

  • 2015 – Toz Duman
  • 2016 – Cevapsız Çınlama (Single Albüm)

Hit Şarkıları

  • Cevapsız Çınlama (2016-feat Aleyna Tilki)
  • Kırk Yılda Bir Gibisin (2015-feat Murat Dalkılıç)
  • Nerden Bilecekmiş (2015-feat İrem Derici)
  • İntikam (2015-feat Demet Akalın)
  • Yana Döne (2016-feat Murat Boz)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler