Ana SayfaKimdirTuğçe Kandemir kimdir?

İlgili Postlar

Tuğçe Kandemir kimdir?

Bu Benim Öyküm adlı şarkısıyla en çok dinlenenler arasında girmeyi başaran Tuğçe Kandemir kimdir? İşte şarkıcıyla ilgili detaylar. Yeni çıkardığı şarkısı ile kısa süre içerisinde en çok dinlenenler listesine girmeyi başaran Tuğçe Kandemir kimdir hayatıyla da merak edilmeye başlandı.
Bugün Doğan Ünlüler

Tuğçe Kandemir aslen nereli? Tuğçe Kandemir şuan kaç yaşında? Tuğçe Kandemir hangi burç?

Tuğçe Kandemir aslen Mersinli olan sanatçı şuan 23 yaşında ve oğlak burcudur.

Tuğçe Kandemir kimdir, nasıl tanındı?

Tuğçe Kandemir, Mersin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde son sınıf öğrencisidir.  1 ocak 1996 yılında Mersinde dünyaya gelen Tuğçe Kandemir’in yaşı 23’dir. Tuğçe Kandemir’in Mersinli olduğu bilinmekte. Özel bir okulda stajyer öğretmenlik yapan şarkıcı, seslendirdiği bütün şarkıların sözlerini kendi kaleme aldı.

Tuğçe Kandemir’in şarkısını Çağatay Akman beğenmemiş!

Bu Benim Öyküm adlı şarkısıyla en çok dinlenenler arasında girmeyi başaran Tuğçe Kandemir kimdir? İşte şarkıcıyla ilgili detaylar.

Tuğçe Kandemir’in Türkiye’de tanınması Bu Benim Öyküm adlı şarkı ile gerçekleşti. Söylediği bu şarkı ile birlikte kısa süre içerisinde merak edilen şarkıcı, ilk şarkısını da 2018 yılında çıkardı. Tek şarkı ile piyasaya giriş yapan ünlü ismin şu an kadar neler yaptığı çok fazla bilinmezken, hayatıyla ilgili çok az bilgi mevcut.

Tuğçe Kandemir neler yaptı?

Eğitimini edebiyat üzerine alan ve edebiyat öğretmeni olan Tuğçe Kandemir, daha önce Açıldı Kapılar, Elveda, Sonbahar ve İyi Ki Doğdun Angaralı şarkılarını seslendirmişti.

Tuğçe Kandemir Albümleri

  • 2019 – Aşkın’ın Şarkıları
  • 2018 – İçimdeki Sen
  • 2018 – Yanlış
  • 2018 – Bu Benim Öyküm
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler