Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTuğçe Kandemir'in şarkısını Çağatay Akman beğenmemiş!

İlgili Postlar

Tuğçe Kandemir’in şarkısını Çağatay Akman beğenmemiş!

Bu Benim Öyküm adlı şarkı ile müzik listelerine çok iddialı bir şekilde giriş yapan Tuğçe Kandemir, şarkısının hikayesini anlattı. İşte oldukça dikkat çeken o hikaye.

Türkiye’de son dönemlerin en çok konuşulan şarkıcılarından birisi olan Tuğçe Kandemir, “Bu Benim Öyküm” adlı şarkısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde Youtube’da Danla Bilic tarafından hazırlanan özel bir programa konuk olan Tuğçe Kandemir, programda merak edilen soruları yanıtladı.

Çağatay Akman’ın evini kızlar bastı!

87 milyon dinlenmTuğçe Kandemir kimdir?e aldı

Youtube’da şarkı yayınlandıktan sonra kısa bir süre içerisinde 87 milyon dinlenmeyi geçmeyi başaran Tuğçe Kandemir, bugüne kadarki kişisel rekorunu da kırmayı başardı. Bu konudaki düşüncelerini dile getiren Tuğçe Kandemir¸ şarkının bugüne kadar sadece 1 kişi tarafından beğenilmediğini söyleyerek özel bir itirafta da bulundu.

Çağatay Akman şarkıyı beğenmemiş

Daha önce Çağatay Akman ile yaptıkları bir görüşmede ona şarkı verebileceğini söylediğini ve Akman’ın numarasını aldığını söyleyen Tuğçe Kandemir, Be Benim Öyküm adlı şarkıyı da ilk olarak Çağatay Akman’a göndermiş . Fakat şarkıyı ünlü ismin beğenmediğini ilk defa programda söyleyen Tuğçe Kandemir, bu sözleri ile kısa süre içerisinde dikkat çekti. Çağatay Akman’ın şarkı için “Olmamış” dediğini söyleyen Tuğçe Kandemir,şarkının popüler olduktan sonra Çağatay Akman’ın “Bu senin başarın” dediğini de söyledi. Bu sözler üzerine Danla Bilic ise “Allah’ın sopası yok Çağatay” dedi.

Tuğçe Kandemir kimdir?

Çağatay Akman kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler