Ana SayfaDizilerAvlu Dizisinde Çalan Şarkı, Rekor Üstüne Rekor Kırıyor! Kısa Sürede 2 Milyonu...

İlgili Postlar

Avlu Dizisinde Çalan Şarkı, Rekor Üstüne Rekor Kırıyor! Kısa Sürede 2 Milyonu Geçti!

Başladığı günden bu yana güçlü oyuncu kadrosu ile izleyenlerin dikkatini üzerine çeken Avlu dizisinin sezon finali oldukça konuşulacak bir sahneye imza attı. Herkesi şoka uğratan sahne ile arkasından çalan müzik dinlenme rekorları kırıyor.

Avlu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Avlu Dizisinde Çalan Şarkı, Rekor Üstüne Rekor Kırıyor! Kısa Sürede 2 Milyonu Geçti!

Başladığı günden bu yana güçlü oyuncu kadrosu ile izleyenlerin dikkatini üzerine çeken Avlu dizisinin sezon finali oldukça konuşulacak bir sahneye imza attı. Herkesi şoka uğratan sahne ile arkasından çalan müzik dinlenme rekorları kırıyor.  Yayınlandığı ilk gün, 900 binden fazla kişinin dinlediği Sagopa Kajmer’in Bergen – Affetmem şarkısına yorumu, izleyenlerin büyük beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Genç yaşta hayatını kaybeden ve yüzüne kezzap atılarak bir gözünü kaybederek acılı bir hayat yaşayan Bergen’in akıllara kazınan ‘Sen affetsen ben affetmem’ şarkısı yeniden Sagopa Kajmer ile gündeme geldi. Kısa sürede beğeni kazanan yorum, üstünden 4 gün geçtikten sonra 2 milyon 130 binden fazla kişi tarafından dinlenmeyi başardı. Bergen’in söylediği kısımların sözlerini ise bir süre önce hayatını kaybeden müzik adamı Ali Tekintüre yazmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler