Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin’in Sezon Finalini İzleyenler, Kadın Dizisine Fena Patladı!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’in Sezon Finalini İzleyenler, Kadın Dizisine Fena Patladı!

Büyük ilgi ile izlenen diziler artık sezon finalleri ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Tüm dizilerin sezon finali yapması ile izleyiciler hepsini birbiri ile karşılaştırıyor. Kadın dizisinden sonra İstanbullu Gelin’de sezon finaline girdi. Peki,izleyenler neye tepki verdi? Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin’in Sezon Finalini İzleyenler, Kadın Dizisine Fena Patladı!

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Kadın izleyicisi, Sarp’ın yaşadığını öğrendiğinden beri sürekli Bahar ile karşılaşmasının ne zaman olacağını sorguluyordu. Bu sürecin oldukça uzun geçmesi Kadın dizisinin tepki almasına neden olmuştu. Dizinin sezon finalinde hala Bahar ve Sarp’ın karşılaşmamış olması, ilik sorununun çözülmemesi, Jülide’nin ölümü ve Enver’in şaibeli ölümü ile ilgili pek çok yorum yapan izleyenler, bekledikleri ölçüde bir sezon finali göremediği için sosyal medyada olumsuz yorumlar yağdı.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu 

Aynı zamanlarda İstanbullu Gelin dizisi de sezon finali yaptı. İki dizinin ortak izleyicileri İstanbullu Gelin’in de sezon finalini izleyenler eleştiri yağmuruna tuttu. İzleyenlere göre İstanbullu Gelin dizisinde olayların çabuk ilerlemesi, beklentileri karşılayan bir sezon finaline imza atmasıydı. İzleyenler iki dizininde yeni sezonunu merakla beklemekte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler