Ana SayfaDizilerKeşanlı'dan Söz dizisi açıklaması!

İlgili Postlar

Keşanlı’dan Söz dizisi açıklaması!

Söz dizisinde Keşanlı olarak yer alan ünlü oyuncu Görkem Sevindik, dizi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Üçüncü sezon giden Söz dizisinin Keşanlı Mücahit’inden Söz açıklamasının detayları haberimizde…

Söz Dizisine Aybüke Pusat’ın Yerine Hande Erçel Mi Geliyor?

Söz dizisinin Keşanlı’sından bomba açıklamalar

Star TV ekranlarının sezona damga vuran iddialı dizisi Söz’de rol alan ve Keşanlı Mücahit karakterine hayat veren ünlü oyuncu Görkem Sevindik, NTV’ye özel bir röportaj verdi. Sevindik, dizi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

İşte Görkem Sevindik’in o röportajından dikkat çekici kısımlar:

Rol aldığın Söz dizisi sezon finali yapıyor. Durumlar nasıldı, sette ve set dışı en çok kimlerle vakit geçiriyorsun?

Görkem Sevindik kimdir?

Herkesle kafa yapımız çok uydu. Arkadaşlarımızla devamlı görüşüyoruz. Sık görüştüğüm Aytaç, yakışıklığımız namıdiğer Çaylak. Devamlı buralardayız. (Yeniköy)

Dizi üçüncü sezona gidiyor. Başlarken ikinci hatta üçüncü sezona gideceğini tahmin ediyor muydun?

Sadece ben değil üçüncü sezonu kimse tahmin etmiyordu. Yapımcı, yönetmen ve oyuncularımızın bunu düşüncüğünü tahmin etmiyorum. Fakat ilk bölüm yayınlandıktan sonra enerjimiz ekrana yansıdı. Biz bunu izledikten sonra gördük. Devamını getirebiliriz diye kendi aramızda konuştuk. Senaristimizin burada çok büyük bir başarısı var. Aynı dirilikte yazabildi, devamlılığı sürdürebildi. Yönetmenimiz de çok iyi çekti. Birlikte beraberlik içinde gitti.

Dördüncü sezon da gelir mi?

Bu samimiyetle daha devam ederiz.

Gerçek hayattaki Görkem ile dizideki Mücahit arasındaki özellikler nedir?

Ben de çok vatanperver bir insanım. Vatanımı ve bayrağımı çok severim. Arkaşlarıma çok düşkünüm. Gündelik hayatımda cana yakın ve aileme sadığımdır. Keşanlı’yla (Mücahit) benzer huylarımız bunlar. Öfkeli ve agresif değilim.

Kariyerinizde ileriye dönük hedefleriniz nedir?

Ben bu işi gerçekten çok seviyorum. “3-2-1” dendiği zaman kamera karşısında ben bambaşka bir haz alıyorum. Oraya ait olduğumu görüyorum. İleri dönemlerde birçok projede yer alıp yapımcı ve yönetmenlerin tercih ettiği bir adam olmak istiyorum. Bir senaryo gelip “Kim oynar bu rolü” dendiğinde benim adım geldiğinde “Bu çocuk bunu taşır, üstesinden gelir” gibi söylemlerde olan insanların beklentisini karşılamak istiyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler